Keystone logo
Methodist University Online

Methodist University Online

Methodist University Online

Introduktion

Methodist University blev grundlagt i 1956 som en liberal arts college og betjener nu mere end 2.300 studerende fra 42 stater og 77 lande. Methodist University er fokuseret på oplevelser af høj kvalitet, der nærer moralske værdier og etisk beslutningstagning for at forberede studerende på en række karrierer og sysler.

Det online læringsmiljø tilbyder undervisning af samme kvalitet som personlige kurser. Alle akademiske supporttjenester er tilgængelige for onlinestuderende og giver dem den personlige assistance, der er nødvendig for at trives. For eksempel kan eleverne få adgang til skolens vejledningscenter og skrivecenter for at modtage feedback på deres arbejde. Disse støttetjenester kombineres med dedikerede fakultetsmedlemmer for at skabe et overordnet omsorgsfuldt og venligt miljø for alle studerende.

Methodist University er en Yellow Ribbon-skole, akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools (SACS), og The Reeves School of Business er akkrediteret af Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP). 97 procent af de studerende kvalificerer sig til økonomisk bistand. Og takket være flere startdatoer og deltids- og fuldtidsmuligheder for mange programmer, tilbydes eleverne fleksibilitet til at avancere deres uddannelse, mens arbejde og personlige forpligtelser balanceres.

Med en bred vifte af fleksible og højkvalitets onlineprogrammer kan Methodist University hjælpe dig med at starte eller fremme din karriere. Oplev en markant uddannelsesmæssig oplevelse, der tilskynder til professionel og personlig vækst.

Placeringer

Placeringer
  • Ramsey Street,5400, 28311, Fayetteville

Spørgsmål