Keystone logo
Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Introduktion

Velkommen til Macromedia University - universitetet for digital transformation

At vælge et universitet er en vigtig livsafgørelse. Det er stedet, hvor du lægger grundlaget for dit fremtidige karriereretværk og opdager dit valgte arbejdsområde og begynder at forme din professionelle identitet. Vi er glade for, at du har interesseret dig i Macromedia, et anerkendt privat tysk universitet, og gerne vil fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe med at forme din fremtid.

International ranking succes
I 2020 deltog Macromedia i U-Multiranking sammen med 1800 universiteter globalt og 104 fra Tyskland og rangerede i top 15% af alle handelshøjskoler, top 25 for kontakt til arbejdsmiljøet og nummer 2 i Tyskland for iværksættertænkning.


Vores programmer - din fremtid
På Macromedia University er vores fokus på vores studerende. Vi sigter mod at skabe et rum, hvor de kan udvikle sig. Vi fremmer nøglekompetencer som kommunikationsevner og en iværksættertankegang. En stor del af vores kurser er baseret på praktiske projekter, der tager form af individuel coaching. Digital transformation ændrer fundamentalt strukturen i vores professionelle verden, og vi har brug for mennesker i hjertet af disse ændringer, der er i stand til at tænke på tværs af discipliner og påtage sig personligt ansvar. Dette er de mennesker, vi uddanner. Som universitetet for digital transformation ser vi vores rolle som muliggørere: vi sætter vores studerende i stand til at forstå og forme ændringer. Processen og resultatet kan indkapsles kortfattet: du ændrer dig.

absolvia_Mafaldanews.jpg

Vores studieprogrammer er en blanding af teoretiske forelæsninger og praktisk projektarbejde. Studerende opfordres til at tage ansvar for deres studier og får mulighed for at samarbejde med førende mediefigurer og nøgleaktører fra internationale organisationer, der arbejder tæt sammen med universitetet som gæsteforelæsere og projekt sponsorer. Vi tilbyder fuldtids bachelorkurser og postgraduate kandidatuddannelseskurser for en international karrierevej inden for medie- og kommunikationssektoren. Alle programmer er akkrediteret af FIBAA og fører til en internationalt anerkendt grad. Et samarbejde med vores britiske partner, University of Westminster, giver os mulighed for at tilbyde yderligere bachelorgrader inden for vores bacheloruddannelser.

Vores campus - forbundet med Tysklands største brancher

Vores campusser har base i nogle af Tysklands mest livlige byer: München, Stuttgart, Köln, Hamborg, Freiburg, Leipzig og Berlin. Vores studerende drager fordel af vores fremragende samtrafik med den lokale industri på hvert campussted. Universitetet beskæftiger omkring 100 professorer og anerkendte videnskabsmænd og eksperter fra mediefirmaer, multinationale virksomheder, universiteter og kommunikationsbureauer. Cirka 3.000 studerende er hidtil blevet tilmeldt, herunder et stigende antal internationale studerende, der vælger at studere på Macromedia og bidrage til at styrke den allerede blomstrende kosmopolitiske kultur ved Macromedia University.

Masterprogram - forme den digitale fremtid i højere positioner

I princippet er Macromedias masterprogrammer nøje afstemt med mediernes og kommunikationsindustriens faglige krav. Dette princip afspejles i universitetets undervisningsprocesser. Alle forelæsninger holdes på engelsk og leveres på en stimulerende og praktisk måde i små klasser.

Casestudier, simuleringer og projektarbejde - mest i samarbejde med medievirksomheder - hjælper studerende med at udvikle ekspertise, der vil lette adgangen til eftertragtede karrierer. Med små klasser og intensiv vejledning afspejler Macromedias læringsmiljø den angelsaksiske kandidatgradskultur, herunder individuel coaching af kvalificerede undervisere. Vores Graduate School vil udstyre dig med de relevante metoder og værktøjer til aktivt at forme den permanente transformation af samfundet og økonomien som en professionel og forberede dig til en succesrig karriere med fremragende fremtidsudsigter.

Fordelene ved at vælge Macromedia University

 • Top position i CHE Ranking 2014/15
 • Små klasser med intensivt individuelt tilsyn
 • Globalt anerkendte, statsgodkendte grader
 • Campus i Berlin, München og Köln; Berlin og München er i top 10 "Bedste Studentbyer 2017" rangering af Top Universiteter
 • Autentiske, praksisorienterede projekter med over 500 kendte virksomheder
 • Højt kvalificerede professorer og industriinsider som lærere
 • Veludstyrede medielaboratorier
 • Stærke karrieremuligheder i Tyskland: 18 måneders visum efter vellykket eksamen
 • Mesterkurser løber tre dage om ugen
 • Studieprogrammer udelukkende på engelsk
 • Campus beliggende i de største industrielle byer i Tyskland
 • Globalt netværk af partneruniversiteter

Campus funktioner

  Placeringer

  Placeringer
  • Macromedia University of Applied Sciences Sandstrasse 9, 80335, Munich

  • Macromedia University of Applied Sciences Mehringdamm 33, 10961, Berlin

  Spørgsmål