Keystone logo
Milligan College

Milligan College

Milligan College

Introduktion

I over 150 år har Milligan uddannet mænd og kvinder til at lede og tjene. Vores engagement i Kristus-centreret liberal arts-uddannelse har ført til, at Milligan blev en voksende, respekteret liberal arts-institution. På grund af vores vægt på stipendium, samfund og tro kommer studerende fra hele verden for at opleve vores markant forskellige tilgang til videregående uddannelse.

Milligan tilbyder mere end 100 majors, mindreårige, præ-professionelle grader og koncentrationer inden for en række områder sammen med kandidatuddannelser og voksenuddannelsesprogrammer. Milligan er for nylig anerkendt for kvalitet og værdi og er for nylig blevet rangeret af US News and World Report som et af de bedste regionale universiteter i Syd for kvalitet og værdi; udnævnt til et af Washington Monthlys 20 største kandidatuniversiteter i landet; og i 2016 opført som de bedste universiteter i Tennessee af BestColleges.com.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Neth Drive,101, 37682, Elizabethton

Spørgsmål