Keystone logo
© Marbella International University Centre
Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Introduktion

Velkommen til Marbella Internationale Universitetscenter (MIUC). Vi er her for at give dig det, du har brug for for at få succes i dit valgte fag. Vores undervisningsforløb og faciliteter er designet omkring det. Marbella International University Center (MIUC) er en global akademisk institution, der tilbyder en ny form for læringsoplevelse baseret på en karriereorienteret læseplan og et unikt livsmiljø.

Universitetscentret understreger sammenkoblingen af ​​højkvalitetsuddannelse og industri i den moderne verden og er stolt af dynamiske bachelor- og postgraduate-programmer, der kombinerer en moderne tilgang til undervisningspraksis med en stærk vægt på studerendes velfærdsstøttetjenester.

Hvorfor studere på MIUC?

Vores akademiske partner, University of West London (UWL), validerer MIUC-grader på bachelor- og postgraduate niveau.

UWL er rangeret som:

  • Nummer 1 London University (ikke-specialist) National Student Survey 2023
  • Bedste moderne London-universitet (ikke-specialist) i Complete University Guide 2025.
  • I top 30% af universiteter på landsplan i The Guardian University Guide 2024.
  • Årets universitet for studerendes oplevelse og årets universitet for undervisningskvalitet i The Times og Sunday Times Good University Guide 2023.
  • UWL er rangeret blandt de 100 bedste universiteter i Storbritannien for den overordnede kvalitet af vores forskning, og næsten 80 % af vores forskning er vurderet som verdensledende (4) eller internationalt fremragende (3) i den seneste Government Research Excellence Framework (REF) vurdering.

På MIUC vil kombinationen af ​​vores partnerskab med UWL, vores internationale samfund og vores innovative undervisningsmetoder hjælpe dig med at leve, lære og udforske, mens du studerer for at få din britiske grad.

Placeringer

  • Marbella

    Avenida Don Jaime de Mora y Aragón, s/n, Finca el Pinillo, 29601, Marbella

Spørgsmål