Keystone logo
Marbella International University Centre BA (Hons) International Business Management
Marbella International University Centre

BA (Hons) International Business Management

Marbella, Spanien

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 18.900 / per year

På campus

Introduktion

Vi hjælper dig med at få et overblik over de mest relevante emner i International Business. Vi opbygger din forståelse af, hvordan multinationale virksomheder og deres strategier gælder for nyerhvervet viden gennem praktiske eksempler og moderne business cases. Vi sigter efter at give dig de værktøjer, du har brug for for at få succes i din karriere og opnå en værdifuld grad tildelt af University of West London.

Vi hjælper dig med at lære, hvordan du træffer vigtige beslutninger og udvikler forretningsstrategier, mens du skærper din evne til at påvirke andre på tværs af kulturer, forretningsfunktioner og hierarkier. Vi sigter mod at give dig de værktøjer, du har brug for for at få succes i din karriere og opnå en grad.

Vi tilbyder en BA (Hons) i International Business Management, der trækker på moderne forretningskoncepter og erhvervserfaring fra industrien verden over. Vores team af specialiserede undervisere inden for områderne business, økonomi, finans, marketing, kommunikationsdesign og forhandling giver dig de værktøjer, du har brug for for at få succes i din karriere og opnå en grad. Ud over vores kernekursusteam deltager flere besøgende brancheeksperter i gæsteforelæsninger gennem hele kurset.

Hos MIUC giver vi dig de teoretiske og praktiske værktøjer til at udvikle dine kritiske og kreative tænkeevner og trives i en globaliseret økonomi. Vores undervisere bruger deres ekspertise til at lære dig relevant teori såvel som industripraksis, idet de lægger vægt på mulighederne ved en videregående uddannelse med rod i internationalisme og praktisk.

Vores program har en modulær struktur, der dækker tre års studier i erhvervslivet og dens veje. Vi tilbyder obligatoriske moduler, der giver dig den kerneviden og de færdigheder, du har brug for, mens valgfag og sprogmoduler giver dig mulighed for at forme dit kursus, så det passer til dine interesser og karriereønsker.

I løbet af de næste tre år vil vi guide dig gennem studiet af international virksomhedsledelse, international finansiering og international markedsføring. Du vil også undersøge forskellige internationale forretningskontekster beliggende inden for nye markeder og avancerede økonomier. Hos MIUC opfordrer vi dig til at tage en aktiv tilgang til din læring, informere og forme retningen for din læringsrejse og fremtidige karriereretning.

Til denne grad vil vi lære dig, hvordan du:

  • Formulere og implementere en succesfuld forretningsstrategi.
  • Skab forretningsmuligheder med skalerbare, bæredygtige forretningsmodeller.
  • Udvikle HR-strategier, der beskriver rekruttering, præstationsstyring og udvikling af arbejdsstyrken.
  • Administrer immaterielle aktiver, såsom produkt, pris, placering og promovering.
  • Styrk din forhandlingsposition gennem omhyggelig forberedelse ved at analysere og kvantificere alternativer til handlen.
  • Engager dig i processtyring, forsyningskædestyring og kundeforholdsstyring.
  • Planlæg og kontroller ressourcer og processer for at nå specifikke mål som en del af midlertidige bestræbelser.
  • Mestre oversættelse af forretningsmålinger til business intelligence ved at administrere kontrolmekanismer til implementering af strategi. Vi er forpligtet til at give dig de værktøjer, du har brug for for at få succes i din karriere og opnå en grad.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål