Keystone logo
Marbella International University Centre BA (Hons) Politik og internationale relationer
Marbella International University Centre

BA (Hons) Politik og internationale relationer

Marbella, Spanien

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 18.900 / per year

På campus

Introduktion

Du kan studere en tværfaglig grad i internationale relationer, der er baseret på de akademiske områder statskundskab, historie, jura og økonomi. Vi sigter efter at give dig de værktøjer, du har brug for for at få succes i din karriere og opnå en værdifuld grad tildelt af University of West London.

Er du fascineret af oprindelsen af ​​globale vanskeligheder og de potentielle løsninger, de indebærer? Tænker du over rationalet bag statslige og internationale organisatoriske valg? Vores kursus i politik og internationale relationer er designet til at optrevle disse forviklinger og mere.

Ved hjælp af analytisk læsning og diskurs vil du forbedre din forståelse af det nuværende globale landskab på tværs af lokale, regionale og globale niveauer. Derudover vil denne politiske grad udstyre dig med tilpasningsdygtige færdigheder i effektiv problemløsning og evnen til selvstændig tænkning.

Efter endt uddannelse vil du besidde pragmatiske forskningsevner og en bredde af viden, der effektivt kan anvendes på tværs af forskellige faglige arenaer inden for det politiske domæne og videre.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål