Keystone logo
Modern College of Business and Science

Modern College of Business and Science

Modern College of Business and Science

Introduktion

81831_20180912h5A7GTwke8dvnzq1_QZ5bR_large.png

OM MCBS

Det Modern College of Business and Science MCBS i Oman sultanatet er en privat kollegium godkendt af ministeriet for videregående uddannelser og blev grundlagt i 1996. I 2004 søgte MCBS institution og program akkreditering at tilbyde bachelorgrad i Oman. MCBS var vellykket i sin ansøgning og på baggrund af styrken af ​​sin indsendelse blev kollegiet foreløbigt akkrediteret af Akkrediteringsrådet for Oman Sultanatet for at tilbyde Associate and Bachelor Degrees. College tilbyder uddannelsesprogrammer til at imødekomme de enkelte studerendes behov såvel som erhvervslivets og industrisamfundets behov.

College tilbyder grader i Business Administration (med 5 vægtområder inden for regnskab, marketing, MIS, Management og økonomi

MCBS driver et grundprogram, der indeholder et intensivt engelsk som andresprog og tilbyder et certifikat i ESL for de studerende, der afslutter kurset. Sammen med ESL er nogle grundkurser som grundlæggende matematik, anvendt matematik og informationsteknologi også obligatoriske for de studerende, der skal forfølge en grad på kollegiet. Dette er i overensstemmelse med de grundlæggende programstandarder, der er foreslået af Oman Accreditation Council, og MCBS er en af ​​de første kollegier, der har implementeret dette.

MCBS Quality Audit Report, som blev udgivet i december 2009 af Oman Accreditation Council efter holdets andet besøg på kollegiet, roste MCBS god praksis. Rapporten understøtter vores løbende indsats inden for akademisk og serviceforbedring. Rapporten roste også det langvarige forhold til UMSL, som har forbedret sine standarder og givet en international dimension til læseplanerne. Det var også understøttet af udnævnelsen af ​​Fulbright Scholars hos MCBS for at forbedre læseplanen og tilføje ekspertise til dets fakultet. Formidling af information elektronisk til personale og studerende er også blevet bedømt i rapporten.

81833_20180912R11nDmucf2pqZ5vd_8ho9t_large.png

MCBS FAKTA

Her er et par hurtige fakta og tal om Modern College of Business and Science .

  • MCBS er det første college i Mellemøsten, der anerkendes af Computing Technology Industry Association (CompTIA), USA

  • MCBS IT-afdelingslærer, Mr. Jayan C Kurian har fået tildelt som fagkompetent for CompTIA En faglig undersøgelse

  • Hos MCBS kommer vores studerende fra 16 lande og vores fakultet fra 12 lande.

  • Det moderne erhvervskollegium

  • På MCBS modtager du en bachelorgrad i erhvervsøkonomi og datalogi. En associeret grad i Information Communication Technology, Business Administration og Computer Science. Du kan også modtage et certifikat på engelsk som et andet sprog.

  • Studerende, der modtager økonomisk støtte: 80%

Top 10 grunde til at deltage i MCBS

81834_20180912IbSAbQoNuPKzLpXT_D5099_large.png

Placeringer

Placeringer
  • Modern College of Business & Science, , Muscat

Spørgsmål