Keystone logo
Montclair State University

Montclair State University

Montclair State University

Introduktion

På Feliciano School of Business på Montclair State University, er vi drevet af et enkelt mål: at forvandle nutidens studerende i morgendagens virksomhedsledere.

Som en School of Business studerende, vil du få de færdigheder, viden og erfaring, du har brug for at konkurrere med succes i dagens globale markedsplads. Vores programmer tilbyder et unikt sæt af erfaringer konstrueret til at drive succes i en række erhvervskunder, non-profit og offentlige sektor.

Analytisk perspektiv

Du vil engagere sig med en verdensklasse fakultet førende tænkere og branchefolk, der vil hjælpe dig med at erhverve de analytiske tænkning, strategisk kommunikation og lederevner, som er grundlaget for varig professionel succes.

Vores strenge MBA-program vil drive din nuværende karriere til det næste niveau, eller skifte gear og udforske nye retninger. Vi tilbyder den fleksibilitet, du har brug for, med en læseplan, der udvikler dit talent og færdigheder - mens imødekommende dit arbejde tidsplan.

Engagerede med hele verden of Business

Din omfattende uddannelse vil ikke ende i klasseværelset. Du vil være i stand til at sætte business teori til praksis - og få omsættelige erfaring med potentielle arbejdsgivere - fra hands-on co-op og praktik programmer.

Gennem regelmæssigt planlagte foredrag og programmer, vil du engagere og forbinde med noterede erhvervsledere og iværksættere, corporate venner og partnere, og et netværk af aktivt engageret alumner, der vil åbne døre for dig i hele din karriere. Vores alumner er førende inden for deres områder, og er en uvurderlig ressource for dig hele dit professionelle liv. Adgangen til dette netværk af dynamiske. dedikerede alumner er en vital del af business school oplevelse.

En Agile Mindset

Hvad gør en virksomhed leder? Vi synes, det er evnen til at tilpasse sig og reagere på udfordringerne i en udviklende erhvervsmiljø.

Vores Career Services Center vil hjælpe dig med at identificere og udforske bedste tilpasning karrieremuligheder, forbinde med praktik programmer eller lander et fuldtidsjob i dit valgte område.

Når du tilmelder dig vores mangfoldigt samfund af agile, ressourcestærke elever, vil du udvikle den tankegang og færdigheder, du har brug for en levetid på personlig og professionel succes.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

geopoint
  • USA Online, USA

Spørgsmål