Keystone logo
© Eva Dang
Morley College

Morley College

Morley College

Introduktion

Morley College er et voksenuddannelseshøjskole i London. Det tilbyder kurser inden for forskellige områder, herunder kunst og design, mode, sprog, drama, dans, musik, sundhed og humaniora.

Vi er her for at hjælpe dig med at opdage din fremtid gennem læring. Vores forbedrede og fleksible udbud holder din sikkerhed og tidsplan i tankerne, så uanset om du er ivrig efter at udvikle dine færdigheder, prioritere dit velbefindende eller nyde at blive kreativ, er der et kort kursus for dig på Morley.

Du kan være en adventurist : en reel risikotager, alt om at smede nye stier og sejle ind i kreative muligheder. Måske er du en bevarer , ivrig efter at være grøn og klar til at udvikle teknologier og praksis for at beskytte vores planet. Måske er du futurist - i stedet for at tænke uden for boksen, genopbygger du den med nye strategier for en bedre verden.

Uanset om du vil arbejde på nogle nye færdigheder, diskutere de store spørgsmål, have det godt eller nyde at blive kreativ, er der et voksenuddannelseskursus til dig på Morley, hvor du kan finde din læge .

Placeringer

  • South Bank

    Westminster Bridge Road,61, SE1 7HT, South Bank

    Spørgsmål