Keystone logo
Morley College BA i REGNSKAB OG FINANSIERING MED LOV
Morley College

BA i REGNSKAB OG FINANSIERING MED LOV

South Bank, Det Forenede Kongerige

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Regnskabs- og finanseksperter findes i hjertet af de fleste forretningsorganisationer. Dette tredobbelte akkrediterede kursus forbereder dig på en udfordrende og givende karriere i den finansielle verden. Ud over økonomiske færdigheder lærer du de vigtigste ledelsesfærdigheder til at løse problemer, træffe beslutninger, styre, lede og vokse alle typer organisationer.

Abertays BSc (Hons) Regnskab og finansiering med jura ligger inden for Handelshøjskolen. Graden er professionelt godkendt af tre brancheorganer - CIMA, ACCA og AIA. Udover de nødvendige færdigheder til en karriere inden for regnskab, beskatning, revision og virksomhedsfinansiering lærer du den juridiske side af finansiering, såsom kontrakt, ansættelse og offentlig ret.

Graden har beskæftigelsesegnethed i spidsen med muligheder for en praktik, international undersøgelse og muligheden for at arbejde på live forretningsprojekter og simuleringer, der er indstillet af virksomheder som Sky, Enterprise Rent-a-Car og Children 1st. Tidligere aktiviteter har også inkluderet IBM Universities Business Challenge og Entrepreneurial Brains Made on Campus i samarbejde med Tysklands Stuttgart Media University.

En regnskabs- og finansgrad på Abertay er i sagens natur fleksibel med evnen til at skræddersy det, du studerer til dine egne interesser og karriereudsætninger. De første to år af studiet dækker en fælles læseplan, herunder det grundlæggende i regnskab, forretningsstyring og markedsføring. Efterhånden som du skrider frem, kan du forblive i regnskab og økonomi eller vælge en i People Management eller Business Analytics bortset fra lovfagets specialisme.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • BSc (Hons) Regnskab
    • Manchester, Det Forenede Kongerige
  • BA i økonomi og regnskab
    • Budapest, Ungarn
  • BSc Regnskab og Finans
    • Cardiff, Det Forenede Kongerige