Keystone logo
Morris Brown College

Morris Brown College

Morris Brown College

Introduktion

Morris Brown College ( MBC ) blev grundlagt på kristne principper af African Methodist Episcopal Church og er chartret af staten Georgia som en privat, coeducational, liberal artscollege, der beskæftiger sig med undervisning, forskning og offentlig service inden for kunst, humaniora, social og naturvidenskab og professionelle programmer.

Morris Brown College 's mission er at give uddannelsesmuligheder i et positivt og nærende miljø, der gør det muligt for sine studerende at blive fuldt funktionelle personer i vores globale samfund. Kollegiet forbereder kandidater til at leve meningsfulde og givende liv og derved sætte dem i stand til at yde socialt konstruktive og kulturelt relevante bidrag til samfundet.

I sin forpligtelse til akademisk ekspertise giver Morris Brown College oplevelser, der fremmer og forbedrer den intellektuelle, personlige og interpersonelle udvikling for studerende, der har demonstreret potentialet til at konkurrere i et udfordrende bacheloruddannelsesprogram.

Morris Brown College er blevet godkendt og fornyet som et institut for videregående uddannelse af Georgia Nonpublic Postsecondary Education Commission (GNPEC), der godkender og regulerer ikke-offentlige operationer i staten og post-sekundære colleges og skoler, der opererer eller tilbyder instruktion i Georgien .

Placeringer

geopoint
  • Martin Luther King Junior Drive Northwest,643, 30314, Atlanta

Spørgsmål