Keystone logo
MorningStar University

MorningStar University

MorningStar University

Introduktion

Vores mission ved MorningStar University ( MSU ) er at forberede folk til at gå i deres høje kald. På MorningStar University tilstræber vi at udvikle studerende åndeligt, mentalt og fysisk og give dem mulighed for at forfølge deres lederskab, kalde med vision, mod og integritet.

College of Leadership er et træningsprogram designet med følgende mål i tankerne: At rejse beslutsomme og modstandsdygtige kristne ledere, der står fast i deres tro, vandrer ydmygt for Gud og har udholdenhed til at skabe varig forandring i verden; At udstyre hver elev med de færdigheder og værktøjer, der er nødvendige for at være en succesrig leder inden for hvilken indflydelsessfære de kaldes til; At hjælpe hver elev til at forstå deres unikke identitet i Kristus og opdage deres formål og skæbne i Guds guddommelige plan; At åndeligt styrke og modne hver elev til at vandre i sundhed og helhed i alle områder af deres liv.

Selvom MSU College of Leadership ikke er en bibelskole, er Bibelen vores primære lærebog. Vi tror, det er Guds ord og gavnligt for undervisning, irettesættelse, berigtigelse og træning i al retfærdighed.

College of Leadership er heller ikke et seminar, selvom vi uddanner ledere som ministrer for Guds kærlighed og magt. Forskellen er, at ikke alle tjenestelederne trænede her for at gå ind i kirken. Nogle af vores studerende bliver forretningsledere, mens andre går ind i regeringsroller og stadig andre inden for kunsten. Vi hæver ministerledere for alle indflydelsessfærer.

Placeringer

  • Fort Mill

    Star Light Drive,375, 29715, Fort Mill

    Spørgsmål