Keystone logo
Montana State University Billings

Montana State University Billings

Montana State University Billings

Introduktion

Grundlagt i 1927, universitetet fortsætter med at give næring til en mangeårig tradition for pædagogisk adgang, undervisning topkvalitet, socialt engagement og fællesskab forbedring i en bymæssig sammenhæng.

Generel information

Beboere i Billings har en lang tradition for at støtte universitetet gennem stipendier, praktikophold og civilt engagement.

Livet på de vigtigste campus afspejler, at over Billings: Elever er glade for at blande sig på nogle af de 110 parklignende acres ved foden af ​​de spektakulære Rimrocks eller deltage i en bred vifte af kulturelle, service, atletisk eller uddannelsesmæssige aktiviteter.

Hvorvidt en motiveret æresbevisninger studerende eller første generation deltager, vil alle elever finde udfordringer, som opfylder både individuelle mål og samfundsmæssige behov.

Mission

Vision

  • Undervisning & Læring

Værdigrundlag

Integritet


PROGRAMMER
English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Billings

    1500 University Drive

Spørgsmål