Keystone logo
Mahidol University International College Bachelor of Science i Food Science and Technology
Mahidol University International College

Bachelor of Science i Food Science and Technology

Nakon Phathom , Thailand

0 Years

Request teaching languages

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Bachelor of Science i Food Science and Technology


Food Science and Technology indebærer anvendelse af en række videnskabelige discipliner til produktionen af fødevarer, som er en masseproduktion af fødevarer fra rå dyre-og plantematerialer, udnytte principper for fødevareteknologi. Det er en af ​​de største industrier i Thailand og indebærer udvælgelse, opbevaring, forarbejdning, emballering, distribution og anvendelse af sikre, nærende og sunde fødevarer. Food Science and Technology majors lære kemi, mikrobiologi, struktur, teknik, sikkerhed og ernæring af mad, da det er forarbejdet, pakket, distribueres, lagres og bruges og modtage streng teoretisk og praktisk undervisning i de grundlæggende videnskaber relateret til fødevareteknologi.

&nbsp


Karrieremuligheder


Maden fremstillingsindustrien i Thailand henvender sig til både lokale og internationale markeder, herunder ASEAN-landene og de store eksportmarkeder i Europa, Nordamerika og Japan. Der er derfor et behov for højtuddannet teknisk personale, der kan kommunikere godt på engelsk, som tilbyder MUIC kandidater en klar fordel. Food Science and Technology majors i betragtning af deres videnskabelige og tekniske baggrunde, er godt rustet til at arbejde i denne branche, eller fortsætte deres studier i retning af en master-eller ph.d.-grad i enten Food Science eller andre beslægtede områder.

&nbsp

&nbsp

Indlæggelser Krav


Til regelmæssig Ansøgere


Ansøgerne skal udfylde high school (M.6) certifikat eller tilsvarende som udstedt af Undervisningsministeriet, Thailand.
Ansøgere skal demonstrere engelsk kompetence: en TOEFL score på 79 eller derover, en IELTS (akademisk band) score på 6,0 eller derover, en SAT1 score på 1650 med Math score på mindst 580.


Ansøgere anmodes om at sidde i en skriftlig prøve, herunder engelsk (ITP TOEFL og skrive), matematik, General Science og aktualitetsprogrammer. Hvis de har succes med den skriftlige eksamen, vil de blive indkaldt til en samtale.


Bemærk: Ansøgere, hvis engelske sprogfærdigheder er ikke tilstrækkelige til øjeblikkelig accept kan rådes til at studere i Forberedelse Center for Sprog og matematik (PC). Ansøgere, der fuldføre PC krav vil være berettiget til optagelse på den regelmæssige MUIC uddannelsen i følgende trimester. MUIC tilbyder også en "Intensivt engelsk Program" kursus for studerende forbereder sig på at tage skolens engelske optagelsesprøve.

&nbsp


For internationale ansøgere


Interesserede internationale kandidater kan anvende 3 gange om året gennem Entré afdeling. Ansøgere skal allerede afsluttet deres high school uddannelse eller tilsvarende til high school som udstedt af Undervisningsministeriet, Thailand.


Hvis skolen certifikat / eksamensbevis ikke er på engelsk, skal en bekræftet engelsk oversættelse af dokumentet være indrettet og sendt til Undervisningsministeriet i Thailand for at se, om det er acceptabelt.


Ansøgere, der ikke har engelsk som modersmål skal indsende en TOEFL score (IBT score på mindst 79 med en score på mindst 25 i skriftligt) eller IELTS score (6,0 eller derover med at skrive 6,0) eller SAT score (1.650 med en Math score på 580 eller derover).


Når ansøgere er officielt godkendt som fuldtidsstuderende, er de forpligtet til at sidde i engelsk skriftligt og Math placering test for at se, hvilket niveau de kan tilmelde sig.


Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor of Science (BSc) Majoring in Energy Science and Technology
    • Dunedin, New Zealand
  • Bachelor of Science in Product Design and Technology
    • Limerick, Irland
  • Bachelorgrad i Anvendt Energiteknologi
    • Wels, Østrig