Keystone logo
Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Introduktion

Meddelelse fra formanden

At være som det eneste universitet, mongolsk University of Life Sciences (Muls) markant fokus på uddannelse, forskning, og innovation inden for biovidenskab, der udgør kernen i økonomien i Mongoliet, der tilbyder en bred vifte af akademiske programmer, der nærer fremtiden fagfolk og ledere til mongolsk samfund.

Muls er en akademisk institution fokuseret på at udvikle en atmosfære, der giver vores studerende og forskere den frihed til helt at vie sig til deres studier. Vores mission er at blive en førende forskningsorienteret universitet, hvor professorer stræbe efter det optimale i uddannelse og forskning, mens de studerende gøre for ekspertise inden for deres studier, som vi mener, at nøglen til at afdække ny viden er tværfaglige studier, forskning, innovation og udvidelse. Vi mener, at den rolle, vi spiller i at realisere en miljømæssigt bæredygtigt samfund er vigtig, og det er vores pligt som en førende forskningsorienteret akademisk institution til kraftigt at engagere sig i vores filosofi om Mission forskning og uddannelse mod bæredygtig udvikling med mål, at hver studerende skal som observatør, hver professor skal være som en viden leder, der leverer videnskabelig undfangelse til studerende ved simpel tilgang, og enhver forsker bør være ejer af high-tech baseret på forskning og udvikling.

Vi har opnået betydelige fremskridt i internationalisering og har styrket vores etablissementer med udenlandske universiteter, der forbedrer vores akademiske og kulturelle udvekslinger. I dagens samfund, kan kun en ægte intellektuel med praktisk ekspertviden og stærke problemløsning kapaciteter sikrer ens fremtidige succes. Til dette er Muls vedtage en række pædagogiske strategier for at sikre, at vores studerende får en høj grad af specialviden, hvilket giver dem mulighed for at blive friske og dynamiske borgere, der vil bidrage markant til Mongoliet.

VORES VISION:

For at blive en førende global universitet

Vores værdier:

En gunstig undervisning og læringsmiljø En intelligent, kreativ og ansvarlig hold En inspirerende og godt motiveret elev med gode menneskelige sanser og etik Ledelsen for udvikling Velstående kandidater bidrager nationens udvikling

Muls at a Glance

etableret: 1942

Fakultet: Omkring 411 videnskabelige medarbejdere

Studerende

Bachelor - Omkring 9 086 Graduate og professionelle studerende - Om 2 630 I alt - Omkring 11 716

Honors

16 Akademikere af mongolske Academy of Sciences, 7 videnskabelige opdagelser, 17 State prismodtagerne

Fast ejendom beholdninger

Main campus - 12,4 hektar /30.64 acre

Landdistrikterne træningsanlæg - 322,2 hektar /796.17 acre

Bibliotek samling

Det Centralbibliotek Landbrug - den største akademiske bibliotek i landbrugsområdet, omfatter omkring 162 tusind lærebøger, en anslået 820 håndskrevne elementer og 905 forskningstidsskrifter, omkring 60 e-bøger. Adgangen til denne samling er leveret af næsten 12 bibliotek ansatte, der opererer i 3 bibliotekets haller.

Skoler og institut

Mongolian University of Life Sciences består af 5 vigtigste faglige enheder - skoler og 4 forskningsinstitutioner, der tilbyder kurser og tildele akademiske grader.

Navngivning

Ved afgørelsen af ​​bestyrelsen for universitetet det engelske navn på universitetet som titlen "mongolske State University of landbrug" blevet ændret til "mongolsk universitet for biovidenskab" i juli 2014.

Placeringer

  • Ulaanbaatar

    17024 Zaisan, Khan-uul District, , Ulaanbaatar

Spørgsmål