Keystone logo
Nakhchivan University

Nakhchivan University

Nakhchivan University

Introduktion

Nakhchivan University blev etableret i 1999 af Justitsministeriet for Republikken Aserbajdsjan og startede sin aktivitet som en videregående uddannelsesinstitution. Universitetet er det eneste private universitet uden for hovedstaden i Aserbajdsjan, Baku.

Der er 4 fakulteter, 10 stole og 6 centre på universitetet. I øjeblikket er 81 lærere involveret i uddannelse omkring 1.000 studerende. Blandt dem er der medlemmer af ANAS, læger af videnskaber, professorer, foredragsholdere.

I akademiske år 2016-2017 undervises bachelorgrad i 15 specialiteter og masteruddannelser i 6 specialiteter på universitetet.

Universitetet har en rig materiel og teknisk base. Der er bygget en storslået universitetscampus bestående af 7 bygninger og hjælpefaciliteter. Der er undervisningsbygninger, der er perfekt arkitektonisk og pædagogisk udviklet med smagfuldt designet foredrag og studierum, hytter og centre. De nyeste modifikationsteknologier anvendes i træningsprocessen.

67915_20180107Dh2Ck4wVlnF11lXA_jBMvc_large.png

Der er et digitalt bibliotek, et videnskabeligt bibliotek med en rig bog fond, et smukt sportscenter og en konferencehal, en moderne sovesal med alle faciliteter og et 3-etagers socialt servicecenter.

Universitetet samarbejder med 51 universiteter i verden. Det er medlem af tre internationale uddannelsesinstitutioner. Universitetet deltager i internationale programmer og projekter.

"Nakhchivan" Universitetet er en prestigefyldt uddannelsesinstitution med et unikt sted blandt universiteterne i Aserbajdsjan. Det vigtigste mål, vi har sat, er at uddanne højt kvalificeret personale for at sikre vores uafhængighed, beskytte landets integritet, opnå nationale værdier og arbejde med udviklede lande.

De muligheder, der findes på universitetet, som har en seriøs uddannelsesstruktur, er nøglen til at nå dette mål. Disse muligheder omfatter de statslige ydelser, der ydes til universitetet, den høje akademiske disciplin, de faglige medlemmeres konstante faglige bemanding, adgangen til høje akademiske interesser hos eleverne, udbud af uddannelsesprocessen med de nyeste ikt osv. kan vises. Det universitetsbaserede kreditsystem har ført til øget uddannelseskvalitet, brugen af ​​ikt og læring fremmedsprog. Vi anser vores kandidater for at være aktive i samfundets samfundsøkonomiske liv og repræsenterer vores værdighed i vores land og vores nation i mange lande som vores største præstation.

67916_20180107vPGW1NGZ6VWG2vw5_A5j8M_large.png

Placeringer

  • Nakhchivan

    Babak avenue, 1, Nakhchivan, Azerbaiyán, , Nakhchivan

Spørgsmål