Keystone logo
National Chung Hsing University

National Chung Hsing University

National Chung Hsing University

Introduktion

Universitetsområde

Hovedcampuset indeholder College of Liberal Arts, College of Agriculture and Natural Resources, College of Science, College of Engineering, College of Life Sciences, College of Veterinary Medicine, College of Management, College of Law and Politik og kollegiet for elektroteknik og datalogi. Det ligger i det sydlige Taichung City og dækker et areal på cirka 53 ha. Universitetet har fire eksperimentelle skovstationer beliggende i New Taipei City (Wenshan Forest Station), Nantou County (Huisun Forest Station), Taichung City (Tungshih Forest Station) og Tainan City (Hsinhua Forest Station). Det har også to forsøgsbedrifter beliggende ved Wufeng og Wujih i Taichung City og en Horticultural Experiment Station beliggende ved Renai i Nantou County.

Akademisk organisation: 10 colleges

 • Colleges of Liberal Art
 • Landbrugsskole og naturressourcer
 • College of Science
 • College of Engineering
 • College of Life Sciences
 • College of Veterinary Medicine
 • College of Management
 • College of Law and Politics
 • College of Electrical Engineering and Computer Science
 • International College of Innovation and Industry Liaison

Hvorfor NCHU

NCHU er det ældste og det tredje største omfattende forskningsbaserede nationale universitet i Taiwan, der går ind i dets hundredeår. Bestående af ni colleges med komplette afdelinger, kultiverer NCHU sine studerendes grundlæggende færdigheder og kernekompetencer såsom faglig viden og færdigheder, reflektion og innovation, teamwork, lokal bekymring og global tænkning.

Ved hjælp af topforskningscentre som platform integrerer NCHU eksterne og interne forskningsressourcer til at planlægge kultivering af talentfulde individer på tværs af fagområder, fremme international udveksling, styrke verdensomspændende omdømme, fremme samarbejde mellem universitet og industri og etablere et samarbejde mellem global top universiteter ved at danne et multinationalt forskerteam, der driver hele skolens samlede forbedring.

Masser af undervisnings- og forskningsressourcer og opdaterede faciliteter, der driver den samlede udvikling

Universitetet er rig på undervisnings- og forskningsressourcer sammen og besidder en rig bibliotekssamling. NCHU har forskningscentre som Graduate Institute of Biotechnology, Nano Center, Research Center for Environmental Restoration and Disaster Reduction, Center for Advanced Industry Technology and Precision Processing, International Agriculture Center og Research Center for Translational Medicine for at hjælpe lærere og studerende udfører forskning. Besiddelse af avancerede ressourcer og faciliteter til læseplaner og forskning, Central Taiwan Instrument Center og Taichung Regional Network Center samt Central Taiwan Periodical Journal Center, der er subsidieret af Ministeriet for Videnskab og Teknologi inden for områder som kemi, fysik og matematik, er placeret på universitetsområdet.

Udvikling af et unikt topforskningsuniversitet baseret på landbrugsteknologier

Ved at anvende interne og eksterne ressourcer fokuserer NCHU på udviklingen af landbrugets bioteknologi, dyrkning i marker som et landbrugsmæssigt grønt miljø, miljøbeskyttelse og teknologi til forebyggelse af katastrofer og humaniora og samfundsvidenskab samt etablering af et unikt dyreforsøgscenter baseret på NCHUs ekspertise inden for dyremedicinsk forskning. Universitetet har verdens største styrke inden for forskning inden for områder som molekylær bioteknologi i landbruget, genoverførsel til planter og dyr, landbrugsproduktion og veterinærmedicin. Med hensyn til miljøsanering, katastrofeforebyggende teknologi og grøn teknik fører NCHU Taiwan i samarbejdsorganisationer for katastrofeforebyggelse og energibesparende lyskilder. Derudover understøtter NCHU producenter i Central Taiwan Science Park på grund af geografisk bekvemmelighed, førende udvikling inden for grøn teknik og præcisionsmaskinindustrien i Taiwan.

Afbalanceret udvikling inden for teknologi og humaniora

NCHUs forskningscenter for humaniora og samfundsvidenskab er et af de fire store humaniora og samfundsvidenskabelige centre i nationen og fører en tværinstitutionel, tværfaglig integrationsplatform for undervisnings- og forskningsressourcer. Ud over at implementere en række integrerede forskningsprojekter, der er subsidieret af Uddannelsesministeriet, er forskningsresultaterne blevet offentliggjort i større indenlandske og internationale tidsskrifter eller videnskabelige bøger, og en række internationale videnskabelige bøger er i færd med at blive offentliggjort. Dette gør NCHU til en vigtig leder i vejledningen af udvikling af humaniora og samfundsvidenskab i det centrale Taiwan, opgradering af undervisnings- og forskningsniveauet i humaniora og samfundsvidenskab og fremme en balance i udviklingen af humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab.

Det første universitet, der har bestået certificering af personlig information og opbygning af et e-campus-anliggelsessystem

NCHU fører nationen i lanceringen af personlig informationsbeskyttelse, introducerede det personlige informationsstyringssystem og er BS10012 certificeret. NCHU er det første universitet i nationen, der har afsluttet beskyttelse af personoplysninger. I 2015 blev informationssikkerhedscertificeringsorganet nedsat for at hjælpe alle niveauer i landets skoler med revision og sporing af informationssikkerhed og verifikation. Den nye version af uddannelsessystemet Informationssikkerhed og personlige informationsstyringsstandarder blev afsluttet i august 2016 og fortsætter med at introducere og promovere den nye versions protokoller og verifikation til colleges og universiteter.

Fører landets nye industrier med samarbejde mellem industri og regering og universitet

Ved at kombinere industri-, regerings- og universitetsressourcer spiller NCHU aktivt rollen som at fremme industri-universitetsuddannelse i Central Taiwan Science Park (CTSP), stimulere udviklingen af industrier ved CTSP, fremme kommercialiseringen af fremragende F & U-resultater og føre den udvikling af innovative industrier. NCHU samarbejder tæt med større forskningsinstitutter i Taiwan såsom National Health Research Institute, Taichung Veterans General Hospital, Central Taiwan Science Park, Precision Machinery Research & Development Center og Aerospace Industrial Development Corporation ud over at arbejde med relevante offentlige agenturer såsom Taiwan Agricultural Research Institute, katastrofebegrænsning og miljøbeskyttelse, der forbedrer begge parters forskningskvalitet.

At give studerende Innovationscenter, etablere Meng Ya Venture Capital Co., Ltd og blive en modelskole for hele Taiwan

Meng Ya Venture Capital blev startet af NCHUs EMBA-alumner og blev officielt registreret på Innovation Center i 2017. Det er den første venturekapital i det land, hvor alumner består af alle aktionærerne. Over 22 millioner TWD blev indsamlet i midler til det eneste formål at tilskynde studerende til at lære og være kreative, innovative og iværksætteri. Det er et team, der indskyder midler, mens de tjener til at mentorstuderende i iværksætteri og instruerer iværksætterkurser, så NCHU-talenter kan skinne. Den første investering blev foretaget i 2017 på 5 millioner TWD til et landbrugs-bioteknologiselskab grundlagt af NCHUs biovidenskabelige studerende. Meng Ya forventes at fortsætte med at mentor for spirende iværksætterprojekter på campus.

Gennemfør aktivt universitetets sociale ansvar og praksis

NCHU adresserer spørgsmål, der er relateret til universitetets sociale ansvar som lokal bekymring, industrikæde, bæredygtigt miljø og fødevaresikkerhed og har oprettet forskningscentre og teknologialliansenheder, såsom godkendelses- og certificeringscenter for landbrugsprodukter, Center for Miljøgendannelse og Katastrofreduktion, Taiwan Tea Manufacturing Technology Alliance, Consortium for Clinical Bacterial Genomics og Health Alliance Platform Development Alliance for at hjælpe med at afhjælpe sociale problemer såsom lokal bekymring, industrikæde, bæredygtigt miljø, fødevaresikkerhed og langtidspleje. Med samarbejde mellem virksomheder og industrier byggede NCHU bygningen Food and Agriculture Safety Inspection med Bank SinoPac's investering og vil opføre et inspektionscenter for landbrugsprodukter, et nyt testteknologisk forsknings- og udviklingslaboratorium og et test til laboratorie til fødevareprøvning af tungmetaller. Anlægget bliver det første fuldt funktionsdygtige og teknologisk avancerede fødevare- og landbrugsinspektionscenter i Taiwan og viser højdepunktet i landbrugets bioteknologi og bliver portvogteren for Taiwans fødevaresikkerhed.

National Chung Hsing University","author_url":"","source":""}" />

Taichung

Placeringer

Placeringer
 • 145 Xingda Rd., South Dist., 402, Taichung

Spørgsmål