Keystone logo
National Institute Of Technology - ITENAS

National Institute Of Technology - ITENAS

National Institute Of Technology - ITENAS

Introduktion

National Institute of Technology (ITENAS) i Bandung er en institution for videregående uddannelse beliggende på PKH Mustopha gade nr. 23, Bandung. Ligger i hjertet af området, der er let tilgængeligt fra forskellige retninger, betragtes Campus som strategisk. Itenas kaldes også som en af de mest livlige og sjove campusser, da det er omgivet af indkøbscentre, kulinariske centre, udskrifter og huse.

National Institute of Technology (Institut Teknologi Nasional / ITENAS) i Bandung blev grundlagt af Dayang Sumbi Educational Foundation. Itenas var oprindeligt et akademi, der blev oprettet den 14. december 1972 (baseret på dekretet udstedt af Dayang Sumbi Educational Foundation Management Board nr. 01 / Kep / DS / 1972) under navnet National Academy of Technology (Akademi Teknologi Nasional / ATENAS) .

Akademiet bestod af fire (4) afdelinger, dvs. arkitektur, civil, elektrisk og teknik. På det tidspunkt blev professor R. Soetodjo, Ir., Udnævnt til direktør for Atenas. I 1984 skiftede Atenas til Itenas på samme tid med udnævnelsen af R. Mansoer Wiratmadja, Ir., Som rektor for Itenas (baseret på dekretet udstedt af ledelsen for Dayang Sumbi Education Foundation nr. 01 / Kep / DS / 1984 dateret 3. januar 1984). Indtil nu fortsætter Itenas med at vokse som en af de bedste tertiære institutioner på både nationalt og internationalt niveau. I 2018 blev Itenas rangeret blandt de 100 bedste universiteter, der er anført af ministeriet for forskning, teknologi og videregående uddannelse. I 2019 viser Itenas sig ved at træde op ad stigen til 70. position.

Placeringer

  • Bandung

    Bandung, Indonesien

    Spørgsmål