Bachelor i bageteknologi og ledelse
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Nøgleinformation
Campus placering
1號, Taiwan
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk,
Studieformat
Kontakt skolen
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Taiwan, en af Asiens førende bageribrancher, kaldte for at give en studerende en platform til at lære og udvikle klassiske bageri- og konditoriværdigheder. Praktisk praksis og præcise teknikker giver dig mulighed for at producere en række bagerivarer, bagværk og centerpieces.
Dette kursus afdækker de forskellige teknikker fra manipulation af chokolade, sukker til brødfremstilling. Lige fra det første år gennemgår de studerende en omfattende praktisk træning i bagefærdigheder for at sætte dit fundament. Efterfulgt af et intensivt, men interaktivt andet år med mere avancerede teknikker og færdighedsbaserede oplevelser kombineret med videnskab bag hver teknik.
I løbet af det tredje år gennemgår studerende praktik (enten lokalt eller i udlandet) for at få og videreudvikle deres karrierespecifikke færdigheder i fødevare- og drikkevareindustrien eller ingrediensvirksomheder. I år 4 vil eleverne finpudse deres færdigheder til at udvikle innovative opskrifter til den kursusstyrede træningscafé. Dette koncept giver de studerende mulighed for at udforske begreberne inden for marketing, caféadministration og forretningsindtægtsstyring.