Keystone logo
National Taiwan University Of Science and Technology - Taiwan Tech

National Taiwan University Of Science and Technology - Taiwan Tech

National Taiwan University Of Science and Technology - Taiwan Tech

Introduktion

National Taiwan University of Science and Technology blev grundlagt den 1. august 1974 som National Taiwan Institute of Technology (NTIT). Det var den første videregående uddannelsesinstitution af sin art inden for vores lands tekniske og erhvervsuddannelsessystem. Ved at udvide dette system til det højeste niveau var denne nye skole beregnet til at imødekomme behovet skabt af vores hurtige økonomiske og industrielle udvikling af højt uddannede bacheloruddannelser og ledere. I 1979 og 1982 tilføjede NTIT henholdsvis kandidat- og doktorgradsprogrammer.

Den 1. august 1997 blev NTIT opgraderet til universitetsstatus og skiftede navn til "National Taiwan University of Science and Technology", også kendt som "Taiwan Tech." På det tidspunkt omorganiserede skolen sig til de fem gymnasier. Efter tredive års vækst og udvikling består Taiwan Tech i øjeblikket af seks gymnasier, herunder teknik, elektroteknik og computerteknik, ledelse, design, liberal arts & samfundsvidenskab og anvendt videnskab.

Taiwan Tech har fem campusser: den største Taipei-campus og filialcampuserne i Tu-Cheng, Keelung, Gong-Guan og Chupei med et samlet areal på 29,44 hektar. Hovedcampus, der ligger i et distrikt i Taipei med bekvem transport og smukke omgivelser, dækker et område på ca. 10 hektar. Nuværende tilmelding inkluderer 5.605 studerende og 4.902 kandidatstuderende med 415 fuldtidsfakulteter.

Vores vision er at opbygge Taiwan Tech til et internationalt anvendt forskningsuniversitet, der producerer højteknologisk og ledende personale med evnen til at konkurrere på globalt plan og dermed understøtte den fremtidige vækst i vores nation og samfund.

Placeringer

  • 43號

    Section 4, 106, 43號

    Spørgsmål