Keystone logo
New England College

New England College

New England College

Introduktion

60610_ScreenShot2017-11-14at11.19.40.png

New England College er en privat, non-profit college, der ligger i den kendetegnende New England by Henniker, New Hampshire dedikeret til at yde en ekstraordinær uddannelse for bachelor, kandidat og ph.d.-studerende fra hele verden.

Rangeret af US News og World Report i topklasse af baccalaureate colleges i nord forbereder New England College eleverne på en måde, der er robust, grundig og engagerende. Vi kalder det "erfaringsmæssig læring" eller lære-ved-gør. Uanset om det er et kursus i erhvervslivet eller filosofi, indarbejder NEC professorer den praktiske erfaring i læseplanen, så de studerende gradueres med mere end bare en grad.

Der er mange elementer til New England College, der kan intrigere dig - en unik uddannelsesfilosofi, en malerisk campusindstilling eller alle de aktiviteter, der kan bidrage til din personlige omdannelse - og du kan bare opdage, at det er det rette sted for dig. Velkommen!

Lige uddannelsesmuligheder

Det er New England College's politik at administrere alle uddannelsesprogrammer og relaterede støttetjenester og fordele på en måde, der ikke diskriminerer på grund af en studerendes eller fremtidige elevers race, farve, religion, køn, seksuel orientering, alder, national oprindelse, fysisk eller mental handicap eller andre karakteristika, der ikke lovligt kan danne grundlag for sådanne programmer eller tjenester. Endvidere vil hvert område inden for institutionen tilskynde anvendelsen af ​​minoritets- og kvindelige studerende til at eliminere virkningerne af tidligere forskelsbehandling i bestemmelserne om uddannelsesmæssige og beslægtede tjenester og etablere procedurer, der sikrer lige behandling og lige adgang til faciliteterne og uddannelsesmæssige fordele til alle elever som krævet i loven.

60611_ScreenShot2017-11-14at11.20.09.png

NEC på et øjeblik

Campus : Henniker, New Hampshire er en hurtig 15 minutter fra statens hovedstad (Concord, NH), 30 minutter fra den største by (Manchester, NH) og 90 minutter fra Boston.Classrooms, mødelokaler og bolighaller deler de omkringliggende skønhed på vores 220-acre campus og Contoocook River.

Programmer : 37 bacheloruddannelser, 12 kandidatuddannelser og et ph.d.-uddannelsesprogram er alle leveret i den liberale kunst tradition, og med vægt på erfaringsmæssig læring, ved dedikeret og gennemført fakultet.

Studerende : Ca. 1.000 på campus og 900 online bachelorstuderende, og 900 kandidatstuderende fra hele verden deltager i New England College. NEC-oplevelsen er samarbejdet og støttende. Meget forskellige, over en tredjedel af NECs elever identificerer sig som elever af farve.

Aktiviteter : 18 varsitysporter, mange intramurale sportsgrene og over 40 klubber og organisationer af alle slags sammen med en endeløs tidsplan med sjove aktiviteter og arrangementer gør det nemt at føle, at du hører hjemme hos NEC. Bliv en del af Pilgrim Nation!

Praktikophold : NEC-studerende har haft gavn af over 1.000 praktikophold, løbende adgang til virkelighedens erfaring og praktisk træning gennem aktivt samarbejde med erhvervspartnere og karriererådgivningstjenester.

Mission & Vision

Mission Statement

New England College er et kreativt og støttende læringssamfund, der udfordrer enkeltpersoner til at forvandle sig selv og deres verden.

Vision

New England College vil være den mest respekterede og efterspurgte små private kollegium i New Hampshire, kendt for sine innovative akademiske programmer og som førende inden for erfaringsundervisning.

60612_ScreenShot2017-11-14at11.21.31.png

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • 98 Bridge Street, 03242, Henniker

  • USA Online, USA

Spørgsmål