Keystone logo
New Mexico Highlands University

New Mexico Highlands University

New Mexico Highlands University

Introduktion

New Mexico Highlands University er en offentlig, statsdrevet institution beliggende i Las Vegas, New Mexico, med centre i Santa Fe, Albuquerque, Rio Rancho, Farmington og Roswell, der tilbyder bachelor- og kandidatgrad.

Mission

New Mexico Highlands University er et offentligt omfattende universitet, der betjener vores lokale og globale samfund. Vores mission er at give studerende og kandidatstuderende mulighed for at opnå en enestående uddannelse ved at fremme kreativitet, kritisk tænkning og forskning inden for liberale kunst, videnskab og erhverv inden for et forskelligartet samfund.

Vision

Vores vision er at være et førende omfattende universitet, der transformerer liv og samfund nu og i de kommende generationer.

Kerneværdier

  • Excellence
  • mangfoldighed
  • Tilgængelighed
  • Lydhørhed

people, girls, women

Internationale studerende

Et hjem væk fra hjemmet

At komme til et nyt land kan være skræmmende. Men på Highlands tilbyder vi dig et hjem væk fra hjemmet.

Her går du ikke tabt i mængden.

Det er fordi du på Highlands er mere end en studerende. Du er familie.

Dette betyder, at vi går ud over. Vi er der for dig, når det tæller.

En ting, du hurtigt vil opdage, er, hvordan dine professorer og rådgivere er tilgængelige, uanset om du har brug for forskningshjælp eller bare vil tale.

Du finder også et personale, der virkelig bryr sig og ønsker at hjælpe. De sætter en ære i at sikre, at de leverer det, du har brug for, uanset om det er transporttjenester til lokale butikker, så du kan få lager på dine nødvendigheder eller førende rekreative ture til nærliggende stats- og nationalparker.

Er du klar til at foretage en ændring, der vil ændre dit liv?

Et sted som ingen andre

Når vi taler om friluftsliv, vil du straks blive sprængt væk af den unikke naturlige skønhed i Las Vegas, New Mexico, kun 45 minutter fra Santa Fe. Det smelter ørkenlandskaber med frodige grønne områder og bjerge og tilbyder en oplevelse som ingen anden.

Sæt pris på, hvad de fire sæsoner har at tilbyde, fra svømning til skiløb til rafting. Vores rekreative center tilbyder endda gratis udstyr!

Selvom vi er en lille skole, tilbyder vi en levende forskelligartet atmosfære. Fireogtyve lande, herunder Nigeria, Jamaica, Indien og Kina, er repræsenteret på højlandet.

Tag en virtuel campustur!

150329_photo-1596495578065-6e0763fa1178.jpg

Lær af de bedste

Studerende kommer fra hele verden for vores professorer af høj kvalitet, der er kendt inden for deres ekspertiseområder. Men disse professorer er mere end bare undervisere. De er også mentorer.

For eksempel havde mediekunststuderende Ali Romero dette at sige om professorer Mariah Fox Hausman og Angela Meron: ”Ikke kun har Mariah og Angela lært mig så meget, de bryr sig om deres studerende og deres succes. Det er forbløffende de ting, der kan opnås, når du har mennesker som Mariah og Angela som dine lærere og mentorer. ”

Virkelige færdigheder

I en undersøgelse foretaget blandt kandidater fra 2019 rapporterede 97% af respondenterne, at de var tilfredse eller meget tilfredse med kvaliteten af undervisningen i deres hovedfag.

Undersøgelsen blev fyldt med kommentarer, der priste professorer som "meget kyndige og professionelle" og for at undervise "mere af, hvad det virkelige arbejdsmiljø handler om" ved at give "færdigheder, praktiske anvendelser og ressourcer, når man arbejder med kunder." Studerende var også tilfredse med de mange muligheder for "praktisk forskning for både grads og undergrads."

Kort sagt: Vi er forpligtet til din personlige og professionelle vækst.

Placeringer

Placeringer
  • New Mexico Highlands University Box 9000 Las Vegas, New Mexico, 87701, 87701, Las Vegas

Spørgsmål