
Naturvidenskabelig bachelor in
Bachelor of Science i fødevarevidenskab og teknologi New Mexico State University

Introduktion
Hvad er fødevarevidenskab og teknologi?
Fødevarevidenskab er brugen af ingeniørvidenskab, biologisk og fysisk videnskab til at undersøge forbrugernes natur, forringelse, forarbejdning og forbedring af fødevarer.
Food Technology er anvendelsen af fødevarevidenskab til udvælgelse, konservering, emballering, forarbejdning, distribution og brug af sikre, nærende og sunde fødevarer.
Hvilke hold vil jeg tage?
- engelsk
- Kommunikation
- Matematik og statistik
- Kemi og biokemi
- Biologi og mikrobiologi
- Social / Behavioral Sci Gen Ed
- Humaniora / Billedkunst Gen Ed

Core FSTE-kurser
- Introduktion til FSTE
- Fødevarevidenskab I
- Food Microbiology
- Fødevareanalyse
- Mad Bevarelse
- Madkemi
- Sensorisk evaluering
- Produktudvikling
- Ernæring
- ACES Foods på NMSU
Muligheder
- Videnskab, teknologi og teknik
- Kulinarisk videnskab
- Kødvidenskab
Praktikpladser
- Mizkan Americas, Inc.
- Cervantes Enterprises, Inc.
- Cervantes fødevareprodukter
- USDA - ARS, Temple, TX
- USDA - ARS, Beltsville Maryland
- USA Oksekødspakning, Roswell, NM
- Panhandle Fræsning
- Glanbia, Southwest Cheese, Clovis NM
Galleri
Karrieremuligheder
Karrieremuligheder
- Food Technologist
- Fødevaremikrobiolog
- Sensorisk videnskabsmand
- Food Chemist
- Inspektør
- Produktionsleder
- Fødevareingeniør
- QA/QC Specialist
- Forskningskok
- Produktudvikler
- Fødevareanalytiker
- Fødevareplanchef
- Smagsgiver
- Extension Specialist
Læreplan
En foreslået studieplan for studerende
Denne køreplan forudsætter elevplacering i MATH 1430G Intermediate Algebra og ENGL 1110G Retorik og sammensætning. Indholdet og rækkefølgen af denne køreplan kan variere afhængigt af den første elevplacering i matematik og engelsk. Det er kun en foreslået studieplan for studerende og er ikke tænkt som en kontrakt. Kursustilgængelighed kan variere fra efterår til forårssemester og kan blive ændret eller ændret.
Første år
Efterår
- Engelsk sammensætning - niveau 1 kursus -4
- Område V/ VI: Humaniora eller Kreativ/ Fine Arts kursus -3
- CHEM 1215G Generel kemi I Foredrag og laboratorium for STEM Majors-4
- FSTE 2110G Food Science I-4
Samlet kredit-15
Forår
- Mundtlig kommunikationskursus -3
- Område V/ VI: Humaniora eller Kreativ/ Fine Arts kursus -3
- CHEM 1225G General Chemistry II Foredrag og laboratorium for STEM Majors-4
- ANSC 2310 Introduktion til Meat Science-3
- Valgkursus -2
Samlet kredit-15
Andet år
Efterår
- ENGL 2210G Professionel og teknisk kommunikation-3
- eller ENGL 2210H Professionel og teknisk kommunikation Honours-3
Vælg en af følgende: 3
- AEEC 2140- Teknologi og kommunikation til virksomhedsledelse
- BCIS 1110- Introduktion til informationssystemer
- CHEM 2115- Undersøgelse af organisk kemi og laboratorium- 4
- MATH 1430G- Anvendelser af beregning I -3
- Valgkursus -2
Samlet kredit- 15
Forår
- BIOL 2110G- Biologiske principper: Cellulær og molekylær biologi-4
- og BIOL 2110L Biologiske principper: Cellular and Molecular Biology Laboratory-4
- NUTR 2110 Human Nutrition-3
- ANSC 2330 Animal Production-3
- PHYS 1230G Algebra-baseret fysik I-4
- og PHYS 1230L Algebra-baseret fysik I Lab-4
- Valgkursus -1
Samlet kredit- 15
Tredje år
Efterår
Vælg en af følgende: 3
- A ST 311 statistiske applikationer
- MATH 1350G Introduktion til statistik
- BIOL 311 Generel mikrobiologi-5
- og 311 L General Microbiology Laboratory-5
- FSTE 320 Fødevaremikrobiologi-4
- FSTE 328 Introduktion til Food Engineering-3
Samlet kredit-15
Forår
- FSTE 325 Fødevareanalyse-3
- FSTE 421 Food Chemistry-3
- FSTE 423 Food Processing Technologies-4
- Valgkursus -5
Samlet kredit- 15
Fjerde år
Efterår
- ANSC 351V Landbrugsdyr i verden-3
- FSTE 2130G Undersøgelse af fødevarer og landbrugsspørgsmål-3
- BCHE 341 Undersøgelse af biokemi-4
- FSTE 425 Sensory Evaluation of Foods-3
- ANSC 301 Evaluering af dyr og slagtekroppe-3
Samlet kredit-16
Forår
- FSTE 331 Fødevarekonservering-3
- Visning af den bredere verden 5-3
- FSTE 429 Produktudvikling-3
- Valgkursus -5
Samlet kredit-14
Samlet kredit-120
Indlæggelser
Programundervisning
Stipendier og finansiering
Stipendier
College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences Stipendier er tilgængelige for indgående studerende, fortsatte studerende og transferstuderende, der er registreret i Institut for Familie- og Forbrugervidenskab. Antallet af priser og beløb varierer efter stipendiet.
For at komme i betragtning til stipendier skal Scholar Dollar -ansøgningen udfyldes. Online -applikationen vil være tilgængelig efter skolestart hver januar.
Deadline: For alle stipendieansøgninger er den 3. marts til overvejelse om økonomisk bistand i det følgende studieår.
Universitets finansiel bistand
English Language Requirements
Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.