Keystone logo
The National Management School

The National Management School

The National Management School

Introduktion

National Management School blev startet i Indien, af en gruppe professorer fra forskellige amerikanske universiteter, der ønskede at tilbyde Amerikansk kvalitet videregående uddannelser i IndienPå overkommelige gebyrer. NMS begyndte med den hensigt at give lederuddannelse. Efterfølgende andre programmer blev tilsat, og The National Management School i dag er en innovator i at yde amerikansk stil videregående uddannelser i Indien, både på bachelor-og kandidatniveau niveauer.

NMS tilbyder en 2 + 2 amerikanske bachelorgrad program i Indien og er det første af sin slags! 2 år brugt studere i Indien og derefter en overførsel til ENHVER skole i USA for de resterende 2. 2 + 2 amerikanske bachelorgrad tilbydes i Indien af ​​The National Management School i samarbejde med Broward College, Florida.

Fordele ved 2 + 2 amerikanske Bacheloruddannelsen:

Undersøgelse to år i Indien før overførsel til det udenlandske universitet Spar op til 40% af udgifterne til en amerikansk bachelorgrad Få garanteret optagelse i Florida statslige universiteter * Kom i Honors-programmet, og forbedre dine chancer for at komme ind i verdens bedste universiteter Amerikansk-kvalificeret undervisning fakultet - amerikansk uddannelse i Indien

Skolens styrke er forholdet NMS har med amerikanske universiteter og et stort netværk af professorer.

NMS har hjemsted i Chennai, Indien. Vi har også en campus i Mumbai - The National Management School - West Campus.

Placeringer

 • Chennai

  The National Management School, RR Towers III, TVK Industrial Estate, Guindy, , 600 032, Chennai

  • Fort Lauderdale

   Broward College 7200 Pines Blvd, Pembroke Pines, 33024, Fort Lauderdale

   Spørgsmål