Keystone logo
North Carolina State University Bachelorgrad i skovforvaltning
North Carolina State University

Bachelorgrad i skovforvaltning

Raleigh, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Træer og skovklædte økosystemer er en kritisk del af vores jord, vores økonomi og vores livsstil, fra at reducere kulstofforurening og rense grundvand til at levere tømmer til bygninger og papirmasse til papirprodukter. Forest Management er en STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) major, der forbereder kandidater til bæredygtig forvaltning af vores naturlige skovøkosystemer og skovplantager.

Vores studerende får færdighederne til at tackle nogle af de største udfordringer, vores skove står over for, såsom ændringer i arealanvendelse, skovbrande, invasive skadedyr og klimaændringer.

Gennem kurser i økologi, jord, bæredygtig skovforvaltning og økonomi samt regelmæssige ture til kollegiets Schenck Forest kun 10 minutter fra campus, får de studerende den viden, de har brug for til at beskytte naturtyper, styre vandressourcerne, forbedre skovens sundhed, producere træ, og gendanne beskadigede økosystemer for at understøtte samfundets behov.

Efter andet år tilbringer studerende ni uger i skoven på "Sommerlejr". I løbet af denne uforglemmelige sommer bor, lærer og arbejder studerende i skoven og studerer skovmålinger, plantesamfundsøkologi, skovbrug, brandhåndtering og naturforvaltning.

Vores Forest Management-program er fuldt akkrediteret af Society of American Foresters (SAF) og passer perfekt til studerende, der søger en miljøkarriere, der fører dem ud. Vores studerende opgraderer til en bred vifte af erhverv fra rådgivning af skovbrug til restaureringsøkologi.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor i naturressourcer i bæredygtig skovdrift
    • Evo, Finland
  • Uddannelse i skovteknik
    • Pontevedra, Spanien
  • Bachelor i skov og landskab
    • Alnarp, Sverige