Keystone logo
Northpoint Bible College

Northpoint Bible College

Northpoint Bible College

Introduktion

På Northpoint Bible College tilbyder vi en række programmer og grader. For undergrads tilbyder vi en BA i bibel og teologi sammen med en række praktiske sekundære hovedfag. Vi tilbyder også et årsbevis og en Associate of Arts-grad i bibel og teologi. For kandidater tilbyder vi en MA i praktisk teologi.

Northpoint Bible College ligger i Haverhills forskelligartede by i det nordøstlige Massachusetts lige ved den ekspansive Merrimack-flod. Det er et af de ældste samfund i staten og sidder kun 20 miles fra havet. Der er skattefri shopping i det nærliggende New Hampshire, der grænser op til byen. Computerteknologi og forskningsindustri trives i Haverhills forretningsområder. Fritidsaktiviteter er rigelige, herunder fire 18-hullers golfbaner, et alpint skiområde, to rideskoler, en offentlig skøjtebane og et sejlprogram. Beboere nyder også at gå, jogge og se på fugle (der er en voksende befolkning af skaldede ørne, der tager ophold i Haverhill) langs Merrimack-floden. Sejlads på floden er også et populært lokalt tidsfordriv. Togtjeneste er tilgængelig fra centrum af Haverhill til byen Boston. Bare 45 minutter væk giver Boston studerende Northpoint rigelige kulturelle og uddannelsesmæssige ressourcer og tre professionelle sportshold - med det fjerde hold kun 45 minutter længere ude.

Northpoint Bible College Degrees (on-campus og online) er fuldt akkrediteret gennem Association for Biblical Higher Education.

Placeringer

geopoint
  • South Main Street,320, 01835, Haverhill

  • 44th Street Southwest,2100, 49519, Grand Rapids

Spørgsmål