Keystone logo
Northwest Missouri State University Bachelor på engelsk
Northwest Missouri State University

Bachelor på engelsk

Maryville, USA

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 25.803 / per credit

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Hvorfor store på engelsk?

Engelsk majors har tendens til at være læsere eller forfattere. Mange er begge. Gennem kurser i litteratur, skriftlig, lingvistik og engelsks historie studerer eleverne et mangfoldigt udvalg af tekster med det formål at blive tankevækkende og kyndige læsere, forfattere, tænkere, kommunikatorer og kunstnere.

Udover læsning og skrivning introduceres eleverne til lingvistikens principper, skrivepædagogik, samfundslitteraturer, udgivelse, arbejdspladsskrivning og kreativ skrivning. De læser og engagerer i diskussioner om litterære værker, deltager i litterær kritik, skriver i en række analytiske argumenterende og kreative genrer og udfordres til at se sprog gennem kunstneriske, sociale og videnskabelige linser.

Mindre på engelsk

En mindre på engelsk lærer eleverne grundlaget for amerikansk og engelsk litteratur. Derudover vil eleverne lære færdigheder om kreativ skrivning, skrive til fagfolk og playwriting. Efter at have taget de krævede kurser, kan eleverne tilpasse deres mindre fra en liste over godkendte valgfag. For en liste over krævede kurser, besøg det akademiske katalog. Denne mindreårige kræver færdiggørelse af 24 kredit timer.

Karrieremuligheder

91%
placeringsfrekvens

91% af de studerende, der tager en engelsk uddannelse, opnår beskæftigelse eller fortsætter deres uddannelse inden for seks måneder efter eksamen. Jobtitler relateret til denne major er:

 • Forfatter

 • Editor

 • Forlægger

 • Kopier skribent

 • Teknisk forfatter

 • Taleforfatter

* Baseret på selvrapporterede data

Professionel læringserfaring

GreenTower Press er en lille presse støttet af afdelingen og ledet af to fakultetets medlemmer. GreenTower Press udgiver et højt hæderligt litterært magasin, The Laurel Review . Hvert semester får studerende praktikanter professionel forlagsoplevelse med GreenTower Press og The Laurel Review . Studerende arbejder som redaktører i uddannelse på The Laurel Review , hvor de læser, bedømmer og redigerer manuskripter til offentliggørelse.

Medium Weight Forks er et kunst- og litterært magasin, der udgives af eleverne i publikationsfærdighederne hvert forårssemester.

Skrivecenteret tilbyder vejledning og andre tjenester til alle nordveststuderende, og mange studerende fra instituttet får værdifuld erfaring som skriftlærere og som studieleder. Studerende har også mulighed for at arbejde som skrivefæller med fakultet i klasseværelser.

Studerende i professionel skrivning gennemfører praktikbaserede øvelser i genrer på arbejdspladsen, herunder lejlighedsvise virkelige projekter for regionale virksomheder og organisationer.

Studerende rejser med fakultet til konferencer som den årlige konference for forfatterskab og skrivningsprogrammer, den komparative dramakonference og konferencen om akademisk sammensætning og kommunikation.

Studentorganisationer

Sigma Tau Delta, et engelsk æresamfund, sender årligt elever til en national konference for at præsentere kritisk og kreativt arbejde. Sigma Tau Delta blev etableret i nordvest i 1931.

Scribblers, Northwest's creative writing club, mødes ugentligt for at dele kreativt arbejde og skrive sammen.

For en komplet liste over studenterorganisationer med i afdelingen »

Karriere klar. Dag et.

Nordvest sikrer, at eleverne er klar til karriere, dag 1 gennem praktikophold, feltoplevelser og netværksmuligheder.
Læs Korbins historie »

Praktikophold

Selvom praktikophold ikke er påkrævet hos den engelske major, er de meget opfordrede. Praktikanter har arbejdet med følgende organisationer:

 • GreenTower Press (nordvestlige campus)

 • KZLX radiostation (nordvestlige campus)

 • Støtte koordinator (nordvestlige campus)

 • Northwest Missourian (student avis)

 • Tower Årbog

 • Bedre hjem og haver

 • Nodaway County Historical Society

 • A til Z Kommunikation

Studere i udlandet

Studerende i udlandet er en mulighed for studerende til at anvende praktisk international erfaring til deres egen akademiske udvikling. Fakultetets medlemmer leverer kortsigtede studieprogrammer, der forbereder eleverne før, under og efter programmet. Der findes to typer af studier i udlandet, fakultetsledte og traditionelle studier i udlandet.

Det traditionelle program kan være et semester, sommer eller årligt program og undervises af Nordvestens internationale partnerinstitutioner.

Den nordvestlige forskel

Northwest er grundlagt i 1905 og er en traditionel campus med mere end 7.200 bachelor- og kandidatstuderende. Beliggende midt i overalt , Maryville er to timer fra Omaha, Nebraska og Kansas City, Missouri og
2 ½ time fra Des Moines, Iowa.

 • Lærebøgerne og laptopudlejningsprogrammerne sparer elever næsten $ 7.300 over fire år.

 • Rangeret som det øverste moderat selektive regionale universitet i de 25 bedste kollegier ved US News and World Report for tredje gang om fire år.

 • Bearcat Advantage giver udestående statsstudere mulighed for at optjene undervisningsrenter, der kan spare mere end $ 6.000. Med den gennemsnitlige bachelorfinansieringsstøtte på $ 5,467 for studerende i staten og $ 8.286 for udenlandske statsborgere, tilbyder Northwest en kvalitetsuddannelse til en overkommelig pris.

 • I Nordvest dækker American Dream Grant 100% af undervisningen og gebyrerne for Pell-kvalificerede studerende.

 • Studerendeorganisationer, praktikophold og fagbaserede læringserfaringer sikrer, at eleverne er Career Ready, Day One.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Bachelor i spilleinstrument til læreruddannelse med dobbelt pensum studie engelsk sprog til læreruddannelse
  • Prague, Tjekkiet
 • Bachelor of Science i specialundervisning K-8 & ESL
  • Nashville, USA
 • English
  • Limerick, Irland