Keystone logo
NUCB

NUCB

NUCB

Introduktion

Nagoya Japan - hjertet af Østasien

Beliggende i hjertet af Østasien består Japan af fire store øer med en befolkning på over 126 millioner. Kendt for sin avancerede uddannelse har Japan det højeste antal nobelprisvindere fra et asiatisk land og det næsthøjeste af ethvert land siden 2000. Japan er den tredjestørste nationale økonomi i verden med Greater Nagoya, centrum for fremstilling af håndværk , der producerer næsten 1% af verdens BNP årligt. Som den tredjestørste by i Japan ligger Nagoya mellem Tokyo og Kyoto og er kendt for sin nærhed til mange naturskønne og turistattraktioner og er et godt sted både for at studere og nyde din tid i Japan.

En uforglemmelig oplevelse i Japan

At studere i Japan tilbyder en fascinerende oplevelse for internationale studerende, der hjælper dig med at udvikle sig som en person og se ting fra nye perspektiver. Japan er et af de sikreste lande i verden og er kendt for sin verdensklasse uddannelse i forkant med innovation. Omgivet af betagende naturligt terræn, fire fantastiske forskellige årstider, rig kultur og fremragende køkken kan du sikre dig, at din tid her bliver mindeværdig. Med over 250.000 internationale studerende og stigende er Japan et af de mest populære rejsemål for internationale studerende.

Universitetsområde

Et vigtigt træk ved vores Nisshin-campus er, at uddannelsesfaciliteterne og sportsfaciliteterne er på en enkelt campus, der fører til et aktivt studenteliv. Hovedcampus er cirka 1,5 gange så stor som Tokyo Disneyland og omgivet af smuk natur.

Beskæftigelse & oversøiske muligheder

Vi har en 99% succesrate beskæftigelse med et dedikeret team til at hjælpe studerende med at finde deres karriere. Vi har også muligheder

NUCB har allerede oprettet partnerskab med udveksling af studerende med mere end 100 førende handelsskoler i over 40 lande. Under studenterudvekslingsprogrammet er studerende i stand til at tilføje en ny dimension af faglig udvikling. Studieafgift på partnerskoler frafaldes, og studerende med fremragende akademisk status er berettigede til yderligere stipendier til dækning af rejse- og leveomkostninger.

Placeringer

Placeringer
  • Nagoya, Japan

Spørgsmål