Keystone logo
Ozark Christian College

Ozark Christian College

Ozark Christian College

Introduktion

Ozark Christian College ( OCC ) vision er at ære Gud ved at evangelisere de tabte og opbyggende kristne over hele verden. Ozark Christian College mission er at uddanne mænd og kvinder til kristentjeneste som en uddannelsesinstitution for bibelsk videregående uddannelse. Der lægges vægt på faglig forberedelse til forkyndelse af prædikanter, missionærer, tilbedere, ungdomspræster og børnepræster. Bibelsk og praktisk træning tilbydes også dem, der vil tjene i ikke-erhvervsmæssige roller som ældste, diakoner, bibelskolelærere og ungdomssponsorer.

Ozark Christian College søger at ære Gud ved at gøre hans vilje.

Visionen om Ozark Christian College høje akademiske kaliber er takket være usædvanlige feltprøvede professorer. Online-studerende får også den samme fremragende bibel- og ministerietræning, mens de tjener uden for campus. Med over 50 krævede timers bibelundervisning er Ozark-studerende baseret på Skriftens viden og praksis.

Ozark atletik har flere nationale og regionale mesterskaber blandt vores fem sportshold. Intramural sport, lad også alle studerende konkurrere og have det sjovt. Ozarks kunstprogrammer giver muligheder for musik, drama og mere. Vores nærhed til mere end et dusin faldskærmsorganisationer som Christ In Youth, Good News Productions og Rapha International giver studerende en chance for at lære af endnu flere rigsledere.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Joplin

    North Main Street,1111, 64801, Joplin

    Spørgsmål