Keystone logo
Olds College of Agriculture & Technology

Olds College of Agriculture & Technology

Olds College of Agriculture & Technology

Introduktion

Siden begyndelsen som en landbrugs- og husholdningsskole har Olds College udvidet sit programudbud og er vokset til at tilbyde mere karrierefokuserede programmer gennem årene. Madlavnings- og sykurser udviklede sig til vores berømte modeprogram, maskinklasser er vokset til at blive landbrugs- og tungmekanikerprogrammer og landbrugsfærdigheder som udviklet sig til vores landbrugsstyrings- og havebrugsprogrammer.

Du har hvad det kræver, og Olds College kan hjælpe dig med at komme dertil.

Du har potentialet, både som studerende og som succesfuld kandidat, til at blomstre i en karriere, der vil udfordre og begejstre dig. Gennem vores programmering, anvendt forskning og industripartnerskaber vil du trives i vores innovative og teknologisk avancerede læringsmiljø centreret omkring samarbejdet mellem studerende og landbrugs- og teknologiindustrien.

Mission statement

Albertas landbrugssamfund har talentet, viden og tankelederskab til at lede globalt. Dette resultat vil blive produceret på en måde, der demonstrerer forvaltning og bæredygtighed.

Hurtige fakta

 • I alt 3800 elever
 • 53/47 Mand / Kvinde Forhold
 • 82% af eleverne er fra Alberta
 • 2000 Acre Farm Smart Farm
 • 15 % fuldlastækvivalent stigning i 2018/2019 fra 2017/2018
 • 180 Dual Credit-elever 2018/2019
 • Den gennemsnitlige klassestørrelse er 25
 • 75 % af eleverne er under 25 år
 • 96 % af eleverne vil anbefale Olds College til en ven

Hvorfor Olds College?

Gennem vores anvendte forskning og integrerede læring er vi stolte af at være Canadas Smart Agriculture College, der er specialiseret i landbrug, havebrug, jord og miljøforvaltning. Vi arbejder tæt sammen med industrien for at fremme og tilpasse vores programmering for at sikre, at vores kandidater har kompetencerne til at lykkes.

 • Smuk Campus
 • Integreret læring
 • Anvendt Forskning
 • On-Campus Housing

Pathways

At deltage i Olds College giver dig en række muligheder og Pathways , som du kan tage på din uddannelsesrejse.

Uanset om du starter i et af vores 1-årige certifikatprogrammer eller vores 2-årige diplomuddannelser eller begynder i et førtidsbeskæftigelse eller lærlingeuddannelse, er der en række forskellige måder, du kan forbedre din uddannelse på, når du har afsluttet din legitimation. Som diplomuddannet kan du tage et af vores Post-Diploma Certificate-programmer eller gå ind på en Bachelor of Applied Science Degree-program. Mange af vores uddannelser har også overførselsmuligheder til andre post-sekundære institutioner.

Forskning og innovation

Olds College Center for Innovation (OCCI)

Siden 1999 har Olds College spillet en lederrolle inden for anvendt forskningsaktivitet med det formål at fremme innovationsbaseret økonomisk udvikling i landdistrikterne i Alberta. Mandatet for Olds College Center for Innovation er at styrke innovation inden for landbrug, gartneri, jord og miljøforvaltningssektorer gennem markedsfokuseret anvendt forskning og udvikling af muliggørende processer og nye produkter.

 • Placeret som top 50 i Canadas bedste forskningsskoler
 • 28 millioner dollars anvendt forskningsfinansiering

Talte med 175+ kunder, partnere og organisationer, hvilket resulterede i 95+ projekter.

Campus funktioner

Vores hovedcampus ligger i Olds, Alberta, en naturskøn lille by omgivet af vidåbne prærier med smuk udsigt over Rocky Mountains mod vest. Calgary er mindre end en time mod syd, og Red Deer er kun 40 minutter nordpå. En kort køretur 45 minutter vest for Olds vil placere dig i hjertet af de bølgende foden og Rocky Mountains.

Smart Farm

Olds College Smart Farm inkorporerer de nyeste teknologier, der sigter mod at forbedre produktiviteten, samtidig med at Smart Farm effektivt og bæredygtigt bruger ressourcer, har Smart Farm udviklet sig og udvidet hurtigt til banebrydende læring, anvendt forskning og demonstrationsmiljø for studerende, livslange lærende og industripartnere .

Olds College Botanic Gardens & Constructed Wetlands

Ikke bare en gåtur ned ad havestien, haverne er designet til at imødekomme undervisningsbehovene for kurser og programmer på campus og bruges som placering og emne for forskningsprojekter og læringsmuligheder i lokalsamfundet. Den botaniske have er 25 hektar med æstetisk smuk, mangfoldig og velholdt have og konstruerede vådområder.

Werklund Landbrug og Teknik Center

Werklund Landbrugs- og Teknologicenter byder på 3.000 m teknologi-fokuseret læringsrum, herunder en forelæsningssal, tre store praktiske ag-tech-laboratorier, samarbejds- og gruppeområder for studerende, samt et fællesrum for studerende i hjertet af bygningen.

Uddannelsescenter for dyresundhed

Det nye Animal Health Education Center er i øjeblikket ved at blive udvidet fra Lachlin McKinnon Building, som huser Animal Science og Animal Health-programmerne. Denne nye bygning vil også være vært for National Meat Training Centre.

Duncan Marshall Place

Duncan Marshall Place er opkaldt efter 1930'ernes landbrugsminister og er en af vores mest historiske bygninger. Duncan Marshall etablerede demonstrationsfarme og købte ejendomme i hele provinsen, hvoraf den ene var Olds College.

Learning Resource Center

Learning Resource Center-bygningen huser en række studenterressourcer, herunder registratorens kontor, Student Support Services, Learning Commons, Hive, Campus Store, Print Services og mere.

Landvidenskabscenter

Land Science Center er forbundet med drivhusene og landskabspavillonen og har klasseværelser, der typisk bruges af gartneri- og jord- og miljøklasser, samt kontorer for fakultetet i disse programmer.

Metalbygning

Metals-bygningen huser svejselærlingeuddannelse, fuldtidsstudier og programmering af opsøgende efteruddannelse og bruges som et test- og certificeringscenter for Canadian Welding Bureau (CWB), der betjener arbejdsgivere og ansatte i industrien.

WJ Elliott Agricultural Mechanics Building

I 1913 blev der undervist kurser i landbrugsmaskinmekaniker på Olds College. Femoghalvtreds år senere blev Agricultural Mechanics Program officielt lanceret i en gammel flyhangar, som blev ombygget som laboratorium og klasseværelse. Kort efter blev dette navngivet WJ Elliott-bygningen efter kollegiets første rektor.

Hestestalde/ridebaner

Olds College er hjemsted for to professionelle ridebaner, der bruges af vores Equine-klasser og Olds College Rodeo Team. Produktionsstalden er stedet, hvor alle reproduktive kurser såsom håndavl og kunstig befrugtning finder sted.

Landskabspavillon

I 1997 åbnede Olds College Landscape Construction Pavilion med støtte fra Bank of Montreal, Landscape Alberta Nursery Trades Association og medlemmer af havebrugsindustrien. Pavillonen blev bygget som svar på industriens anmodninger om Olds College for at give eleverne større muligheder for at udvikle praktiske havebrugsfærdigheder.

Community Learning Campus

Community Learning Campus (CLC) er et joint venture mellem Olds College og Chinook's Edge School Division. Beliggende på Olds College Campus består Community Learning Campus af tre fælles multi-anvendelsesfaciliteter, Bell e-Learning Centre, Ralph Klein Centre og Fine Arts Theatre.

  Indlæggelser

  Klar til at ansøge?

  Når du har besluttet, at Olds College er noget for dig, er det vigtigt at forstå trinene i ansøgningsprocessen. Vi anbefaler kraftigt at ansøge mindst 4-6 måneder før programmets startdato - dette giver mulighed for ansøgning (3-6 uger) og behandling af studietilladelse. Det er vigtigt at være meget opmærksom på Immigration, Refugees, and Citizenship Canadas hjemmeside for behandlingstider for studietilladelser.

  1. Indsend en ansøgning via Apply Alberta online og betal det ikke-refunderbare ansøgningsgebyr på $160 (CAD)
  2. Indsend al understøttende dokumentation til os for en foreløbig optagelsesvurdering - inkluder venligst dit Alberta Student Number (ASN) oprettet på ansøgningstidspunktet. Originale udskrifter vil være påkrævet, før en endelig optagelsesbeslutning og dokumentation vil blive udstedt.
   • Vær opmærksom på, at ikke at indsende al understøttende dokumentation rettidigt vil betydeligt forsinke Olds College behandlingstider
   • Se venligst de internationale dokumentkrav for information om, hvordan du indsender dine originale dokumenter.
  3. Internationale ansøgere skal opfylde de specifikke adgangskrav til deres ønskede program.
  4. Afsæt 3-6 uger til ansøgningsbehandling af en komplet ansøgning. Din Admissions Officer vil kontakte dig via e-mail. Ufuldstændige ansøgninger vil tage længere tid at behandle.
  5. Efter modtagelse af optagelsesdokumentation skal du ansøge og få dit midlertidige visum og studietilladelse. Kontakt den canadiske ambassade eller konsulat i dit hjemland for detaljer.
  6. Reserver din plads i programmet ved at betale $1.500 (CAD) undervisningsdepositum gennem Flywire inden for den frist, der er angivet i dit optagelsesbrev.
  7. Send bevis for ansøgning om din midlertidige visum/elektroniske rejsetilladelse og studietilladelse til din optagelsesansvarlige inden for den frist, der er angivet i dit optagelsesbrev.

  Understøttende dokumentation

  • Indsend gymnasie- og efterskoleudskrifter
  • Indsend engelsk sprogfærdighed
  • Hvis dine dokumenter ikke er på engelsk, skal du levere en bekræftet engelsk oversættelse (ord-for-ord) sammen med dokumenterne på indsendelsestidspunktet. (Olds College anbefaler, at studerende bruger Scholaro Transcript Translation)
  • Se venligst vores internationale dokumentkrav for at finde ud af, hvilken dokumentation du skal indsende. Hvis dit land ikke er på listen, skal du kontakte os for at finde ud af, hvilke specifikke dokumenter der skal indsendes.

  Bemærk venligst: Certificerede officielle dokumenter udstedt af gymnasiet, gymnasiet eller universitetet sendt i en forseglet konvolut med institutionens segl, stempel eller underskrift er påkrævet.

  International dokumentationsvurdering

  Før du kan modtage et tilbud om optagelse, skal dine originale karakterer/eksamensbeviser/eksamensbeviser indsendes til Olds College til bedømmelse. Alle ansøgere til Olds College vurderes ud fra gennemførte uddannelser på gymnasialt/gymnasialt niveau. Ansøgere, der har afsluttet uddannelse i et andet land, skal have dimitteret med passende gymnasiedokumenter og legitimationsoplysninger.

  *Udskriftsvurdering vil blive afsluttet af Olds College Admission Office*

  • Når du har ansøgt, vil en foreløbig optagelsesvurdering blive gennemført, og til brug for denne vurdering kan internationale dokumenter scannes og sendes via e-mail til [email protected]. Dokumenter skal kombineres til et enkelt PDF-dokument. Hvis scannede kopier er svære at læse på grund af dårlig kopikvalitet, vil de ikke blive accepteret.
  • Når en foreløbig optagelsesvurdering er gennemført, vil Admission Officer anmode om, at officielle udskrifter sendes til Olds College af den udstedende institution eller organisation i en forseglet kuvert.
  • Hvis dine dokumenter ikke er på engelsk, skal du levere en bekræftet engelsk oversættelse (ord-for-ord) sammen med dokumenterne på indsendelsestidspunktet.
  • Ansøgere kan blive bedt om at indsende verifikationsdokumentation til støtte for deres ansøgning (f WAEC skrabelod/e-pin, adgangskort osv.)
  • Når officielle dokumenter er modtaget og forudsat at der stadig er plads i det ønskede program, vil der blive givet et tilbud om optagelse.
  • Forsinkelser i modtagelse af officielle dokumenter kan medføre, at ansøgeren bliver sat på venteliste, hvis uddannelsen når kapacitet, før den officielle dokumentation er modtaget. Det er vigtigt, at internationale ansøgere sender officielle dokumenter til Olds College, når en ansøgning indgives.

  Anerkendelse af realkompetencer

  Når du er optaget på et Olds College-program, kan du anmode om, at der foretages en vurdering af en hvilken som helst af dine tidligere post-gymnasiale uddannelser for at se, om du muligvis er berettiget til at overføre merit til dit nye program. For at gennemføre en overførselskreditvurdering skal du indsende:

  • En notariseret farvekopi af dine post-sekundære transskriptioner, hvor en underskrift og/eller officielt stempel er synligt
  • Kopier af alle relevante kursusoplæg eller beskrivelser for de kurser, du ønsker skal bedømmes til merit

  Bemærk venligst: Alle transskriptioner, kursusoversigter og anden understøttende dokumentation skal være på engelsk. Hvis din dokumentation er på et andet sprog, skal du levere en bekræftet engelsk oversættelse (ord-for-ord) sammen med en notariseret farvekopi af de originale dokumenter.

  Visumkrav

  Studietilladelser / Midlertidigt visum

  Alle internationale studerende i et program længere end seks måneder (inklusive åbne studier) skal indsende en kopi af deres introduktionsbrev og deres visum eller eTA en måned før deres program starter. Når den studerende kommer ind i Canada, vil de få deres studietilladelse (og samarbejdstilladelse, hvis det kræves), og en kopi skal leveres til Olds College. Studerende, der ikke leverer kopier af denne dokumentation inden for den angivne tidsramme, kan blive fjernet fra programmet. Enhver studerende, der nægter deres midlertidige visum/studietilladelse af Immigration, Refugees og Citizenship Canada, skal indsende en kopi af deres officielle afvisningsbrev for at modtage en delvis tilbagebetaling af deres $1.500 CAD-undervisningsdepositum. Internationale studerende skal opretholde gyldige immigrationsdokumenter for at bo og studere i Canada. Det er udelukkende den studerendes ansvar og ikke Olds College-personalets ansvar at:

  • Sørg for, at dine immigrations- og juridiske dokumenter er aktuelle og vedligeholdes, dette inkluderer at være opmærksom på behandlingstider for fornyelse af studietilladelser.
  • Sørg for, at al dokumentation indsendt til immigrationsformål opfylder kravene og er nøjagtig og fuldstændig.
  • Forstå og overhold immigrationskravene, som de vedrører dig. Disse oplysninger kan ændres, derfor henvises til webstedet Immigration, Refugee and Citizenship Canada.

  *Olds College kan ikke rådgive dig eller handle på dine vegne i immigrationsspørgsmål.

  *Oplysninger vedrørende immigrationslove, -regulativer og -regler kan findes på Immigration, Refugees, and Citizenship Website.

  Stipendier og finansiering

  Placeringer

  • Olds

   50 Street,4500, T4H 1R6, Olds

   Spørgsmål