Keystone logo
Point Blank Electronic Music School

Point Blank Electronic Music School

Point Blank Electronic Music School

Introduktion

Punkt Blank Electronic Musikskole

Oversigt Etableret i London i '94 og stemte verdens "Best Music Production & DJ School" af læserne af DJ Mag, punkt Blank lærer den kreative proces med at lave musik på højeste niveau. Brug ekspert instruktører, state-of-the-art faciliteter og internationalt anerkendt akkreditering, har mange succesfulde kandidater passerede gennem deres døre herunder Claude VonStroke, Goldie, Nicole Moudaber, Leona Lewis, AlunaGeorge, Patrick Topping, Gemma Cairney, Monki, Felix Jaehn - listen fortsætter ...

Skolen er baseret i London og LA, og tilbyder også innovative online-kurser. The London campus i Shoreditch tilbyder musik produktions kurser, lydteknik, musikbranchen, sang, radio produktion og DJ kurser - alle undervist af erfarne fagfolk fra alle områder af musikbranchen, herunder aktive musik producenter og Grammy-award vindende sangskrivere.

Instruktører er alle musik brancheeksperter og har arbejdet med kunstnere som Pharrell Williams, Massivt angreb, Bob Marley og Depeche Mode. Eleverne lærer i state-of-the-art studier, som de har ubegrænset adgang til. Dette omfatter 48 kanals SSL Duality Delta og Audient skriveborde, det nyeste udstyr fra Native Instruments og Pioneer og meget mere.

Punkt Blank tilbyder HE og Degree kurser. BA (Hons) i Music Production and Sound Engineering er tilgængelig til at studere i London, mens CertHE og DipHE kurser foregår online via fjernundervisning, alle akkrediteret af Middlesex University.

Skolen har elever fra hele verden studerer med dem, herunder USA, Indien, Frankrig, Spanien, Brasilien, Afrika og Australien. De online kurser betyder også, at de studerende kan opnå en anerkendt kvalifikation, mens studerer fra overalt i verden.

1.. Job Udsigterne Punkt Blank gør fuld brug af sine gode forbindelser med musikindustrien. Gennem skolens forbindelser studerende får adgang til praktikophold og job på internationalt anerkendte organisationer, herunder hoppede, Universal, BBC, Skyl, NTS, Mute og mange flere. Inden blankt s Radio kurser er det almindeligt, at 100% af en klasse til at finde beskæftigelse i branchen. Studerende har gået på at finde beskæftigelse på BBC, Kiss, Skyl og endda starte deres egne stationer, såsom Radar Radio. Den interne pladeselskab distribueres af iTunes, Spotify, YouTube, Beatport og mere, med studerende i stand til at indsende deres spor til udgivelse, hvis de ønsker. Studerende kan også finde deres arbejde fremmes på skolens YouTube-kanal og sociale netværk til over 1,5 millioner fans. Formanden for Universal Records siger, "Universal understøtter hvad Punkt Blank gør og er glade for at give progression ruter for studerende, der viser ægte talent og beslutsomhed".

  1. Kursus og Undervisere punkt tom partnere med Middlesex University at validere deres Degree kursus i London samt deres videregående uddannelseskvalifikationer, der leveres online. Blankt programmer tildeles og kvalitetssikret af Middlesex University. Alle studerende, der studerer den grad kursus i London har adgang til state of the art studier, som de har ubegrænset adgang til. Dette omfatter SSL Duality Delta, Audient 48 Channel, TLAudio og Oram blanding skriveborde og meget mere. Online CERT / DipHe svarer til enten et eller to år af en udmærkelse grad. Eleverne har en chance for at få hands on erfaring i musikindustrien samtidig med at få en anerkendt kvalifikation. De kreditter opnået fra en vellykket gennemførelse af kurserne er anerkendt af HE institutioner rundt om i verden - giver eleverne mulighed for at komme videre ind på det sidste år af en udmærkelse grad. Studerende kan også drage fordel af punkt Blank er ekspert instruktører, fremragende faciliteter og praktiske hænder på stil af undervisningen uden at tage den akademiske vej. Du vil stadig opnå den i hus Punkt Blank Diploma på en vellykket gennemførelse af kurset.
  2. Uni Faciliteter Punkt Blank er den eneste skole i England med en 48-kanals SSL Duality Delta SuperAnalogue ™ konsol. Faciliteterne omfatter 12 professionelle studier, hvor man studerer, samt 5 ekstra praksis studios med en bred vifte af kontrolapparat, at de studerende er i stand til at bestille uden for undersøgelsens timer til at arbejde på deres musik. En central hub område sikrer også, at de studerende kan netværke med dem uden for deres egne umiddelbare klasser, så musikproduktion, radio og sang eleverne kan samarbejde på stedet til gensidig fordel. DJ Studio er sponsoreret af Pioneer DJ med det nyeste udstyr, herunder CDJ2000nxs, DJM2000nxs, DDJ-SX-controllere, PLX-1000 pladespillere og meget mere. Lev Sound Engineering studerende får hands on erfaring med at arbejde på fem live shows på en række af Londons spillesteder samt få praktisk erfaring på Islington O2 Academy. Du kan tage et foto tur her (tilføj link til foto tur) fire. City Life Baseret i Hoxton, punkt Blank er i midten af ​​hofte East London. Der er mange uafhængige pladeselskaber og modebutikker samt klubber, barer, caféer og en blomstrende levende musik scene. Den nærmeste overjordiske station er Hoxton mens Old Street ligger 10 minutters gang væk med fremragende transportforbindelser.

5.. Student Support Punkt Blank har en udpeget medlem af personale til at hjælpe støtte eleverne i at finde indkvartering, der giver papirarbejde og tilslutning studerende før et kursus.

6.. Adgangskrav Uddannelsen kræver normalt 160 UCAS point eller tilsvarende erfaring.

The Music Production & live Sound Engineering Diploma kræver fire GCSE passerer på et minimum af Grade C (musik og engelsk foretrækkes).

For Radio Broadcasting Diploma, normale minimumskrav adgangskrav er en 'A' Level og matematik og engelsk sprog GCSEs i lønklasse C eller derover.

Placeringer

Placeringer
  • London, Det Forenede Kongerige

  • Los Angeles, USA

Spørgsmål