Keystone logo
Peru State College

Peru State College

Peru State College

Introduktion

Peru Statens Historie

Peru Statens "Campus af Thousand Oaks,» et medlem af Nebraska Statewide Arboretum, er beliggende i bjergene i historisk sydøst Nebraska på Missouri-floden. Kollegiet tilbyder en blanding af innovative online og traditionelle klasseværelse bachelor-og kandidatuddannelser, herunder online graduate grader i uddannelse og organisatoriske ledelse. Nebraska første college, etableret i 1867 som en læreruddannelse skole med en bygning og 60 studerende, har forvandlet i løbet af det sidste århundrede og et halvt ind i en state-of-the-art institution, der tilbyder forskellige, mangesidede uddannelsesprogrammer til omkring 2.400 elever. Peru stat har længe været en kilde af lederskab, en uvurderlig ressource for samfund og virksomheder, og en kilde til udført kandidater kendt for deres fremragende uddannelse og faglig kompetence. Kollegiet har haft betydelig støtte fra staten Nebraska, med mere end $ 50 millioner af campus renoveringsprojekter finansieret i det seneste årti. Mens vi tjener studerende rundt om i verden, Peru stat bevarer en særlig forpligtelse til at tjene beboerne og behov sydøst Nebraska samfund gennem uddannelse, forskning og programmer offentlig tjeneste.

Mission

Ved at uddanne den enkelte til gavn for samfundet, Peru stat dyrker kapacitet og tilbøjelighed til livslang læring ved at fremme uafhængig undersøgelse og fremme værdien af ​​viden og opdagelse. Gennem innovative bachelor-og kandidatuddannelser, Nebraska første kollegium fortsætter sin vilje til at gøre et afgørende bidrag til regionens fremtid og staten. Vision Peru, vil være et kollegium af valg fremme ekspertise og studerendes præstation gennem engagement i en kultur, der fremmer undersøgelse, opdagelse og innovation.

Værdier

Pædagogisk engagement er en aktiv tilgang til undervisning og læring, der betragter mangfoldighed af studerende og skaber en kultur af ejerskab, inklusion og ledelse. Det giver alle studerende og ansatte til at forbinde personligt med den pædagogiske erfaring, andre og samfundet ved at skabe muligheder for direkte involvering i læring. Engagerede undervisere og elever søger at forstå og respektere flere perspektiver i søgningen efter løsninger på problemer gennem undersøgelse og forskning. Denne proces letter opdagelsen af ​​nye ideer og bedre praksis. Disse opdagelser sammen med kontinuerlig refleksion og en forpligtelse til tjeneste, fremme en innovationskultur resulterer i progressiv forandring, der gavner samfundet.

Mål

Peru stat søger at indgyde i vores studerende:

  • effektive kommunikationsevner;
  • computer og informationskompetence;
  • uafhængig kritisk tænkning og intellektuel kapacitet til forandring;
  • forberedelse til at påtage sig sociale og samfundsmæssige lederroller;
  • evnen til at forfølge intellektuelt, etisk, æstetisk og fysisk givende liv.

Medlemskaber og Akkreditering

Peru stat er akkrediteret af Higher Learning Kommissionen. Kollegiet er blevet akkrediteret af organisationen siden 1915. I 2012 Peru stat modtog fortsat akkreditering for de næste 10 år fra Higher Learning Kommissionen. Kollegiet modtog det bedst mulige resultat evaluering, uden opfølgende besøg eller anden rapportering kræves, at placere det i en elite gruppe af institutioner i regionen. Peru stat har fortsat akkreditering af Det Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsens. Fuldt medlemskab opretholdes i American Association of Colleges for læreruddannelse og den amerikanske Rådet om uddannelse. Kollegiet er også et charter medlem af Nebraska Råd om læreruddannelsen. Peru er medlem institution i Nebraska State College System.

Internationale studerende:

Skal opfylde engelske sprogkrav

Fremlægge dokumentation for engelsk sprogfærdighed. Du skal fremlægge dokumentation for engelsk sprogfærdighed på en af ​​følgende måder: a. Test af engelsk sprog som fremmedsprog (TOEFL) 550 med noget afsnit score mindre end 56 (papirbaserede) 79/80 (Internet-baseret) 213 med noget afsnit score mindre end 22 (computerbaseret) b. English3 - Minimum score på 72 c. International English Language Test System (IELTS) Minimum score på 6,5 d. SAT SAT Minimum: Reading 440, engelsk

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

geopoint
  • Peru State College 600 Hoyt St, NE 68421, Peru

  • USA Online, USA

Spørgsmål