Keystone logo
Pima Community College

Pima Community College

Pima Community College

Introduktion

Pima Community College er en to-årig college betjener større Tucson storbyområde på seks steder i Pima County. Grundlagt i 1966, Pima s kredit kurser tildeler certifikater og associerede grader i en række forskellige områder. PCC giver også udvikling arbejdsstyrke, karriere uddannelsesprogrammer, efteruddannelse og voksenuddannelse.

Pima er forpligtet til at yde praktisk, økonomisk overkommelige og tilgængelige uddannelse af høj kvalitet med magt til at forvandle livet for vores studerende, og forbedre vores samfund. Historie & Mission Missionen for Pima Community College er at være en åben indlæggelser institution, der yder økonomisk overkommelige, omfattende uddannelsesmuligheder, der understøtter studerende succes og opfylde de forskellige behov i de studerende og samfundet. Denne mission, sammen med vores vision og værdier, skabe rammerne for akademiets aktiviteter.

Pima historie viser en fast forpligtelse til at gøre en forskel i vores samfund.

Akkreditering Pima er fuldt akkrediteret af Higher Learning Kommissionen (HLC). Flere specialiserede programmer er også blevet godkendt eller certificeret af organer i autoritet.

Internationale Studerende - Succesfulde rejser begynde her Velkommen International Students! Oplev de mange fordele ved at starte din uddannelsesmæssige karriere på Pima Community College.

Du kan spare på undervisning omkostninger ved at starte din videregående uddannelse på Pima Community College. Fire-årige universiteter er dyrere end community colleges. 2 + 2 muligheder. Få to grader i stedet for én! Udfyld dine første to års videregående uddannelse på Pima Community College og få en Associate Degree. Så fuldføre din studentereksamen grad på et universitet. Pima s overdragelsesaftaler gør det nemt at overføre til vores partnerinstitutioner, herunder University of Arizona, for at fuldføre din uddannelse. Få en uddannelse af høj kvalitet med højt kvalificerede fakultet og nyde en personlig instruktion i en lille klasseværelse indstilling. Oplev de forskellige uddannelsessystemer i USA. Start din uddannelse i Pima Community College og overføre til vores lokale universitet eller et andet universitet i USA. Opnå en konkurrencefordel. Tilmeld dig i vores Honors Program.

Vi er her for at støtte dig! At leve og læring i et andet land er spændende, men kan gøre du føler dig usikker. Vi er forpligtet til at gøre dit ophold varm og velkommen. Det er derfor, Pima Community College International Student Services Office hjælper dig gennem visumkrav studerende og guider dig gennem en vellykket akademisk erfaring. Det er en del af vores løfte om at hjælpe alle studerende lykkes.

Indvandring rådgive: forståelse rettigheder og pligter, der ansøger om valgfri praktik. Akademisk rådgivning: vælge programmet kurser, gennemgang fremskridt i retning af universitetet overførsel, vælger engelsk-as-a-Second-sprogkurser. Kulturel justering: tilbringe tid sammen med andre internationale studerende, forståelse amerikanske skikke, lære at leve i Tucson.

Placeringer

geopoint
  • Community Campus, 401 North Ave., 85709, Tucson

  • Northwest Campus, 7600 North Shannon Road, 85709, Tucson

  • Desert Vista Campus, 5901 South Calle Santa Cruz, 85709, Tucson

  • West Campus, 2202 West Anklam Rd, 85709, Tucson

  • Downtown Campus, 1255 North Stone Ave., 85709, Tucson

  • Davis-Monthan Air Force Base Education Center, 5355 E. Granite St., Building 2441, Suite 100, 85707-3011, Tucson

  • East Campus, 8181 East Irvington Rd, 85709, Tucson

Spørgsmål