Keystone logo
Plymouth State University

Plymouth State University

Plymouth State University

Introduktion

Plymouth State University er en regional omfattende universitet tilbyder en rig, elev-fokuseret læringsmiljø med en indskrivning af cirka 4.300 studerende og cirka 3.000 studerende. Den 170-acre campus tilbyder en New England klassisk look kombineret med up-to-date faciliteter, herunder Lamson Bibliotek og læring Commons; Boyd Science Center; Langdon Woods, et LEED-certificeret, miljøbevidst kollegium; og PSU nyeste tilføjelse, en Welcome Center og Ice Arena.

Grundlagt i 1871 som en læreruddannelse skole, Plymouth State University er en del af University System of New Hampshire og akkrediteret af New England Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier.

, PSU er inden for få minutter fra skisportssteder, søer og parker og kun to timer fra Boston ligger i centrum af New Hampshire ved indgangen til De Hvide Bjerge og Søers Område i den maleriske by Plymouth.

PSU Fakta

historie

Grundlagt i 1871 som en læreruddannelse skole En del af University System of New Hampshire Kandidatuddannelser begyndte i 1948

Student Profile

4.105 studerende 2.088 mandlige studerende 2.017 kvindelige studerende 1.346 First års studerende 20 gennemsnitlige studerende alder 2.130 studerende

fakultetet Profile

193 professorer og instruktører 84% holde en doktorgrad eller terminal grad i deres felt 16: 1 elev-til-fakultet ratio (inkluderer UG & GR)

Undergraduate Undervisningen (2014 - 2015)

In-Stat: $ 10,700 Out-of-State: $ 18,780

Campus Profile

Akkrediteret af New England Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier 52 bachelor store selskaber og 60 + bachelor mindreårige mere end 75 graduate grad og certificering programmer i kunst, videnskab, erhvervsliv og uddannelse. Degree programmer omfatter Master of Arts, Master of Arts i Undervisning, Master of Business Administration, Master of Education, Master of Science, Certificate of Advanced kandidatstudier, og Doctor of Education 21 gennemsnitlig bachelor klassestørrelse 345,000+ mængder i vores bibliotek 80 + studerende klubber og organisationer NCAA Division III - 24 atletisk hold Skole Farver: Grøn og Hvid Skole Mascot: Panthers 170 acres og 47 bygninger

historie

Plymouth State University udviklet sig fra Holmes Plymouth Academy, der går tilbage til 1808 som en pioner institution for læreruddannelsen. Så tidligt som i 1836, pastor Charles Brooks foredrag før lovgiver i New Hampshire og hele staten om emnet normale skoler. En "lov til etablering og forvaltning af en stat normal skole for bedre uddannelse af lærere" blev vedtaget i 1870.

Den bestyrelse ligger New Hampshire State Normal School i Plymouth i 1871; byen Plymouth havde tilbudt Holmes Plymouth Academy og anden støtte til den nye skole. I 1874 blev mindst 20 år, før systemet har forsøgt i nogen anden normal skole i landet, var karakteren og gymnasier i Plymouth været organiseret som uddannelse skoler under tilsyn af den normale skole. En ny skolebygning (Runder Hall) og en ny sovesal blev bygget i 1890.

I 1911, Dr. Ernest L. Sølv, med erfaring som forstander for skoler og som forstander for Pinkerton Academy, begyndte en 35-års administration af skolen, hvor vi oplevede skolen vokse til modenhed, både fagligt og fysisk. Digterkronet Robert Frost, som underviste i Rounds Hall og levede på campus fra 1911 gennem 1912, skrev Dr. Sølv i anledning af 75-året for institutionen og den 35. år i Dr. Silver formandskab i 1946: "Vi har alle skylder Mr. Silver en stor tak for den store og liberale måde han opfordrede vores individualiteter både som undervisere og studerende under ham. Jeg gik til Plymouth med ham, når han begyndte sin præsidentperiode, og jeg har holdt op venlige interesse i hele 35 år af sit usædvanligt lange administration. Det varmer hjertet med tryghed at se på på noget, der fortsætter så med succes i denne verden af ​​knækkede stykker. "I 1927, den amerikanske Råd Lærer Colleges evalueret Plymouth Normal School og bedømt det en klasse A lærere college-en rating det har holdt lige siden. I 1939, New Hampshire staten lovgiver officielt anerkendt den øgede statur af institutionen ved at ændre sin betegnelse til Plymouth Teachers College og, i 1963, til Plymouth State College på University System of New Hampshire. I 1948 tilbød kollegiet sine første graduate grader. I 2003, staten lovgiver ændret institutionens navn til Plymouth State University i erkendelse af området og dybden af ​​sin programmering.

I dag, Plymouth State University er en regional omfattende universitet tilbyder en rig, elev-fokuseret læringsmiljø for bachelor, kandidat, og ikke-traditionelle studerende. PSU tilbyder 50 bachelor store selskaber og 70 mindreårige. Ud over udestående programmer i uddannelse, erhvervsliv, humaniora, kunst, og den naturlige og samfundsvidenskab; centre og institutter for meteorologi, miljø, New Hampshire undersøgelser, og partnerskaber landdistrikterne er kendetegnende opsøgende programmer.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • 17 High Street, , Plymouth

Spørgsmål