Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

Introduktion

29596_overview-01.png

Industrial and Systems Engineering (ISE) er en professionel disciplin, der fokuserer på at udvikle og implementere optimale løsninger fra et systemniveauperspektiv.

Dette involverer mennesker, teknologi, kvalitet, økonomi, information og miljøspørgsmål. En industriel systemingeniørs hovedrolle er at organisere og arbejde harmonisk med andre for at strømline operationelle procedurer, forbedre produktiviteten og den samlede systemydelse. Det endelige mål er at øge effektiviteten, reducere driftsomkostningerne og øge kundetilfredsheden.

ISE er forskellig fra andre traditionelle ingeniørdiscipliner, hvorved viden og færdigheder anvendes på bestemte områder. For eksempel arbejder traditionelle produktionsingeniører normalt i et produktionsmiljø. I modsætning hertil giver ISE dig mulighed for at arbejde i en række organisationer inklusive både den industrielle og kommercielle sektor. I denne forbindelse har industri- og systemingeniører en meget mere fleksibel karrierevej. ISE-kandidater er ansat i organisationer, der er i ny produktudvikling, transport, forlystelsesparker, logistikydelser, banker, offentlige forsyningsvirksomheder, forretningsudviklingsrådgivningsvirksomheder, offentlige afdelinger osv. Det ultimative mål med ISE-disciplinen er at give ledelse i designet af integrerede industrielle og kommercielle systemer til fremme af samfundet.

Faciliteterne i ISE-afdelingen er uden sidestykke i Hong Kong og regionen. Disse inkluderer:

29595_overview-02.png
 • PolyU Microsoft Enterprise Systems Center
 • Center for vidensadministration og innovation
 • Microsystems Technology Center
 • Den digitale fabrik
 • Partnerstatens nøglelaboratorium for ultrapræcisions bearbejdningsteknologi
 • Forskningscenter for avanceret produktionsteknologi

Disse faciliteter spænder fra avanceret hardware og software til avanceret produktionsteknologiudvikling, logistiksimulering, systemudviklingsværktøjer til e-handel, computerstøttet design til virtuel produktudvikling.

Afdelingen er også aktivt involveret i samarbejde med industrien via fælles forskningsprojekter, konsulentfirmaer og undervisningsvirksomhedsordninger.

Dette stærke samarbejde med både lokale og regionale industrier sammen med sine fremragende faciliteter og personaleekspertise giver de studerende mulighed for at blive nedsænket i dette samarbejdsmiljø, hvilket vil være til stor fordel for dem, når de opgraderer.

29594_overview-03.png

Campus funktioner

  Placeringer

  Placeringer
  • General Office of Department of Industrial and Systems Engineering Room EF625, 6/F, Core F The Hong Kong Polytechnic University 11 Yuk Choi Road, Hunghom, Kowloon,, , Hong Kong

  Spørgsmål