Keystone logo
Pratt Institute

Pratt Institute

Pratt Institute

Introduktion

Pratt Institute giver morgendagens kreative ledere den viden og erfaring, der skal til for at skabe en bedre verden.

Pratt er et top-ranket college med muligheder inden for kunst, design, arkitektur, liberale kunst- og videnskaber og informationsstudier og tilbyder næsten 50 bachelor- og kandidatuddannelser.

Instituttets indflydelse strækker sig ud over dets 25 hektar store campus i Brooklyn og omfatter avancerede faciliteter i hele bydelen, en markant bygning og et offentligt galleri på Manhattan samt et udvidet campus, PrattMWP College of Art and Design i Utica, New York. Pratt har siden grundlæggelsen i 1887 prioriteret mangfoldighed og inklusion og har budt studerende fra alle samfundslag velkommen, samtidig med at vi har udviklet og opretholdt Pathways til mere retfærdige arbejdspladser og karrierer.

I dag er Pratt og dets enestående fakultet stolte af at være akademisk fremragende og tilpasse sig både til personlig og online læring. Pratt-studerende er en del af en samarbejdsbaseret, tværfaglig, forsknings- og undersøgelsesbaseret uddannelse, der forbereder dem til at få succes inden for kreative områder og professionel praksis med det mål at bidrage til en mere retfærdig og bæredygtig verden. Pratt har længe været engageret i New Yorks lokalsamfund og samarbejder lokalt gennem Pratt Center for Community Development om at arbejde for en mere retfærdig by. Instituttet tilbyder også en række programmer for lokale studerende på førskole- og efteruddannelsesniveau i Center for Art, Design and Community Engagement K-12 og School of Continuing and Professional Studies.

Værdien af en Pratt-uddannelse er tydelig i de forskellige og blomstrende karrierer, hvor deres design, kunst, arbejde og miljøer har nytænkt vores verden. I mere end 75 lande verden over fremmer Pratts 61.000 alumner den kreative økonomi og har en positiv indvirkning gennem deres bemærkelsesværdige arbejde og forskning.

Placeringer

Placeringer
 • New York

  200 Willoughby Avenue Brooklyn, 11205, New York

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram
 • New York

  144 West 14th Street, 10011, New York

  Spørgsmål