Keystone logo
Providence Christian College

Providence Christian College

Providence Christian College

Introduktion

Forsynet har et verdensbillede og bibelsk overbevisning om, at al sandhed er Guds sandhed. Vi mener, at ingen uddannelse er fuldstændig fraværende Gud og hans ord, og at et uddannelsesgrundlag inden for den klassiske liberale kunst forbereder vores kandidater til at være fremtidige ledere og dydige borgere.

Providence's grundlæggere etablerede et fire-årigt program for liberal arts, der skulle afspejle Jesus Kristus herredømme fra et synligt reformeret, bibelsk perspektiv. Alle programmer blev designet til at blive undervist i overensstemmelse med Bibelen, Guds ufejlbarlige og fejlagtige ord. Forsyn er forpligtet til en streng, holistisk og tværfaglig læseplan, der er designet til at sætte de studerende i stand til at tænke kritisk, evaluere en række verdenssyn, se klart fra et kristent perspektiv, demonstrere kreativitet og engagere verden omkring dem.

Providence Christian College mission som en reformeret kristen institution er at udstyre studerende til at være fast forankret i bibelsk sandhed, grundigt uddannet inden for den liberale kunst og fuldt engageret i deres kirke, deres samfund og verden til ære for Gud og tjeneste til menneskeheden.

Placeringer

Placeringer
  • East Walnut Street,464, 91101, Pasadena

Spørgsmål