Keystone logo
Paul Smith's College

Paul Smith's College

Paul Smith's College

Introduktion

Når det kommer til cookie-Ilder gymnasier, Paul Smiths er noget, men. Faktisk er vi den eneste 4-årig college inde grænserne for de verdensberømte "evigt vilde" Adirondacks.

Studerende på Paul Smiths College erfaring langvarrig uddannelse, der kombinerer gennemprøvet karriere uddannelse med en meningsfuld udforskning af selvet, samfund og jorden:

  • hvis du er en skovbrug stor, vil du spille en rolle i en bæredygtig forvaltning af skolens 14.000-acre ejendom
  • hvis du er en fiskeri og dyreliv videnskab dur, vil du lære at mærke og spore forskellige arter
  • hvis du er en iværksættervirksomhed studier større, vil du skrive en arbejdsgruppe forretningsplan for en lokal operation

Leve og læring her kræver en særlig form for studerende - en person, der værdsætter den overflod af vores naturlige landskab og omfavner vores ånd kreative selvtillid. Vi kalder os selv Smitties. Lyder som dig? Lad os tale!

Vores mission

Paul Smiths er ulig nogen college i Amerika. Vores beliggenhed og historiske arv tilbyde de studerende enestående muligheder for hands-on læring inden for miljøforvaltning, skovforvaltning, gæstfrihed og mere. Vores unikke tilgang er at kombinere erfaringsbaseret og traditionel læring, hjælp klasseværelset som en lancering punkt for feltarbejde, laboratorie forskning, praktikophold og on-the-job erfaring.

Som et resultat, Paul Smiths College kandidater forlader med solid akademisk baggrund, tillid og den virkelige verden erfaring til at trives i deres valgte områder.

Mission Statement

Paul Smiths College uddanner aktivt studerende til at blive produktive borgere ved at kombinere erfaringsmæssige og traditionel undervisning gennem vores engagement i opdagelsen, disciplin og kreativitet. Vores Paul Smiths College samfund, bosat i Adirondack Park, fremmer økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed.

Hvorfor Paul Smiths? Det handler om oplevelsen

Her er formlen: Vores akademikere + vores fakultet + vores placering = en kollegium oplevelse du ikke kan få andre steder.

Med cirka 900 elever Paul Smiths er en stram-strikke, støttende, og samvittighedsfuldt "grønne" kollegium samfund. Vi tilbyder 17 bachelor- og syv associerede uddannelser.

Fra Campus til karriere

Ni ud af ti Smitties - det er hvad vi kalder Paul Smiths alumner - lande et job eller gå til Grad skole inden for seks måneder efter eksamen. Vores kandidater omfatte miljømæssige politikere, mad lastbil iværksættere, park rangers, udvej ledere, og Fortune 500 administrerende direktører.

Livet i Adirondacks

De behøver ikke kalde os kollegiet af Adirondacks for ingenting. Vores campus er placeret inde i seks millioner acre Adirondack Park - og når du bor her, du bliver en Adirondacker. Vi har en skovarbejdere Team og et mesterskab snesko team. Og hver februar, vil du indsamle med tusindvis af andre Adirondackers på Saranac Lake for at fejre østkysten længste Winter Carnival. I varmt vejr, låne en af ​​akademiets kanoer, vandre miles af stier på din hoveddør, eller tackle campus høj tovværk kursus. Om vinteren kan du rammer indendørs campus klatrevæg og den olympiske ski kører på Whiteface Mountain kun 30 minutter op ad vejen.

Hvad Kan Paul Smiths Experience gøre for dig?

Kom og se for dig selv. Planlæg en campus besøg eller tale med en indlæggelser officer ved at ringe (800) 421-2605 eller e-maile os på [email protected].

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Paul Smiths

    New York 30,7777, 12970, Paul Smiths

    Spørgsmål