Keystone logo
Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Introduktion

Grundlagt i 1882, Pacific Union College er en syvende dags adventist kristne kollegium med en stærk liberal kunst tradition. kollegiet ligger i hjertet af Californiens Napa Valley, tilbyder et fuldt akkrediteret fireårigt program og understreger akademisk ekspertise, autentisk åndelig oplevelse og service til de lokale og verdensomspændende samfund.

PUC Mission Statement

Pacific Union College er en syvende dags adventist læring samfund tilbyder en fremragende Kristus-centreret uddannelse, der forbereder de studerende til produktive liv nyttige menneskelig service og kompromisløs personlige integritet.

ACADEMICS

Skolen er blevet anerkendt som et nationalt Liberal Arts College af US News & World Report siden 2009. Tidligere blev PUC rangeret i top tier af den vestlige Regional Colleges kategori for 17 år i træk. PUC er blevet fastholdt uafbrudt akkreditering af den vestlige Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier Senior College og University Kommissionen (WSCUC) siden 1951. I 2011 WSCUC fornyet PUC fulde akkreditering gennem foråret 2018. Skolen er også akkrediteret af den akkrediterende Association of syvende dags adventister skoler, gymnasier og universiteter. Kollegiet beskæftiger over 90 fuldtidsansatte professorer og tilbyder over 70 grader og programmer, herunder associeret virksomhed, bachelor- og kandidatgrader. En 13: 1 elev-til-lærer ratio giver en fremragende niveau af akademisk støtte og mentorordninger. PUC seniorer score godt over landsgennemsnittet i Major Field Tests (MFTs), med 95 pct.-fraktilen rankings eller over for departementerne matematik og psykologi i 2015. PUC har en lang tradition for høje acceptprocenter til læger og tandlæger og kandidatuddannelser. Alumni har deltaget Loma Linda University, UC Davis School of Law, UCLA, Yale og andre prestigefyldte institutioner. Fakultetet omfatter Fulbright Lærde og National Science Foundation tilskud vindere.

Tro og service

Snesevis af daglige bibelstudier, bøn grupper og tilbedelse muligheder foregå på tværs af campus. Studerende deltage i over 20 samfund opsøgende programmer til at tjene de lokale naboer og dem i nød rundt om i verden. On-campus PUC Kirke fylder flere gange i løbet af ugen, da campus familien samler at tilbede. Tro og læring er integreret i klasseværelset, hvor kristne professorer næring studerende på deres akademiske og spirituelle rejser. PUC har sendt over 1.300 studerende missionærer til at tjene i lande, herunder Chile, Tjekkiet, Kasakhstan, Kenya, Marshalløerne, og Sydkorea. Skole pauser er ideelle gange for at tjene for de studerende, der deltager i langsigtede projekter i Nicaragua, Fiji, Brasilien, og Arizona.

Placering

PUC er Napa Valley eneste fireårige college. Destinationen campus er placeret 70 miles nord for San Francisco og 60 miles øst for Stillehavet. Campus blev anerkendt som den smukkeste college i nationen af ​​Newsweek magazine. Kollegiet fastholder over 30 miles af vandre-og cykelstier. Albion Retreat og Uddannelsescenter, PUC campus på Mendocino Coast, tjener som et hjem base for klasser og retreats. PUC nordlige Californien beliggenhed giver nem adgang til rekreation og underholdning i San Francisco Bay Area, Sacramento Valley, Lake Tahoe, og ud over.

Vores historie

Den PUC historie begynder med Syvende Dags Adventistkirken, som længe har haft en stærk forpligtelse til uddannelse. I slutningen af ​​1800'erne og begyndelsen af ​​1900'erne, kirken etablerede skoler og gymnasier nær store befolkningscentre i hele Nordamerika.

I 1874 kirken grundlagt sin første college i Battle Creek, Michigan. Et par år senere, den hastigt voksende Californien kirke begyndte at lede efter en god placering for en skole i det nordlige Californien.

Femten miles nord for Santa Rosa, i vinmarkerne i Healdsburg, fandt de ideelle ejendom og købt en imponerende, fuldt møbleret blokstruktur lige ved Healdsburg hovedgade. Healdsburg Academy åbnede der den 11. april 1882 med to lærere og seksogtyve elever. I 1899, for at afspejle den voksende pensum, skolens navn blev ændret til Healdsburg College. I 1906 blev det Pacific Union College.

I 1909, kirken har købt Angwin Resort i bjergene over St. Helena. De købte jord og dens bygninger til $ 60,000, og PUC blev indviet på det nuværende Angwin sted den 29. september 1909. Resortets hotel, bowlingbaner, og hytter blev sovesale, klasseværelser og fakultet hjem. Studerende og fakultetet arbejdet sammen opbygge andre strukturer, ofte ved hjælp af tømmer høstet fra College ejendommen.

Over tid, campus så de ændringer og eventyr af en voksende land. Ændringer i faciliteter og programmer afspejlede skift i kultur og udvikling, herunder kommer og går af et mejeri, en hønsefarm, og sådanne kurser som smed og hjemkundskab. Med tiden kollegiet tilføjede idrætstimer majors, luftfart og film & tv-programmer og andre nutidige studieområder. Skolen har altid haft en stærk uddannelse, religion og videnskab programmer, med særlig fokus og succes i de præ-medicinske kurser.

PUC var den første skole for at møde den konfessionel bestyrelse Regents 'standarder for kollegiet akkreditering, i 1932. I 1933 PUC blev akkrediteret af det nordvestlige sammenslutning af sekundær og videregående skoler, anden først for adventist skoler. Akkreditering af den vestlige Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier kom i 1951.

Et af PUC store bidrag til adventist-systemet var indførelsen af ​​graduate arbejde i 1934 med oprettelsen af ​​en meget vellykket sommer program kaldet Advanced bibelskole. Efter 1936 session, blev skolen overdraget til Washington, DC, og blev den Syvende Dags Adventistkirken Theological Seminary.

I dag kollegiet smukke naturlige omgivelser og Californien stil fortsat byde hundredvis af studerende hvert år, der tilbyder et fællesskab af ægte læring og åndelig autenticitet.

Placeringer

  • Angwin

    Pacific Union College One Angwin Ave. Angwin, CA 94508, , Angwin

Programmer

Spørgsmål