Keystone logo
Queen's University of Belfast - Medical Faculty BSc i biomedicinsk videnskab
Queen's University of Belfast - Medical Faculty

BSc i biomedicinsk videnskab

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4.710 / per year

På campus

Introduktion

Vores biomedicinske videnskabsgrad giver dig mulighed for at udforske videnskaberne relateret til medicin og især specialistdisciplinerne for diagnostisk biomedicinsk videnskab, som praktiseres i Health Service Laboratories. Vores grad er akkrediteret af Institute of Biomedical Science og er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere inden for diagnostisk laboratorievidenskab som biomedicinske forskere inden for National Health Service, forsknings- eller ledelseskarrierer i den farmaceutiske industri eller akademisk forskning.

Biomedicinsk videnskab Grad Highlights

Globale muligheder

  • Skolen har etableret forbindelser med to universiteter i USA - University of Nevada i Reno og University of Vermont, hvor flere studerende får mulighed for at arbejde i deres forskningslaboratorier i et år mellem andet og sidste år.

Professionelle akkrediteringer

  • Denne grad, som er akkrediteret af Institut for Biomedicinsk Videnskab, er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere inden for diagnostisk laboratorievidenskab som biomedicinske forskere inden for NHS, karriere inden for forskning og udvikling eller ledelse i de farmaceutiske industrier og / eller akademisk forskning.

World Class Faciliteter

  • Skolen har fremragende forskningsfaciliteter samt stærke forbindelser med kliniske afdelinger.
    Internationalt anerkendte eksperter
    Vores lærerstab består af entusiastiske lærere med forskning i verdensklasse inden for de biomedicinske videnskaber. Professionelle biomedicinske forskere fra NHS-laboratorier yder også et stort bidrag til graden.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål