Keystone logo
Queen's University Belfast

Queen's University Belfast

Queen's University Belfast

Introduktion

Queen's University Belfast er et af de førende universiteter i Storbritannien og Irland med en fornem arv og historie.

Grundlagt i 1845 som Queen's College Belfast, blev vi et uafhængigt universitet i 1908. I dag er det ingen overraskelse, at universitetsfag regelmæssigt rangeres i top 200 i verden (QS verdensrangliste 2022). Universitetet er i top 170 i verden for kandidatudsigter (QS Graduate Employability Rankings 2022), og et medlem af Russell Group af britiske forskningsintensive universiteter, der kombinerer ekspertise inden for forskning og uddannelse med en studerende-centreret etos.

Queen's campus er i hjertet af Belfast i Nordirland, som har de laveste leveomkostninger i Storbritannien (Mercer Cost of Living City Ranking 2021), hvilket gør det til en mere overkommelig mulighed for studerende.

En verdensuddannelse og studerendes oplevelse

Queen's tilbyder en uddannelse i verdensklasse, der forbereder vores studerende til lederskab og medborgerskab i et globalt samfund.

Vores inspirerende alumner består af fremragende lærde, nobelprisvindere - som Seamus Heaney og David Trimble - og indflydelsesrige ledere, som har indflydelse på Nordirland og over hele kloden.

Programmer er fokuseret på at forberede eleverne til fremtidig beskæftigelse. Studerende lærer ikke kun det faglige kernemateriale fra personalet på forkant med deres disciplin, men lærer også at omsætte det i praksis gennem praktiske workshops og hands-on sessioner, hvilket sikrer, at eleverne efter endt uddannelse er klar til at tage skridtet op som den næste generation af brancheledere.

Ledere i Innovation og Impact

Queen's er en drivkraft for innovation og talent baseret på ekspertise. Vi er globalt forbundet og netværket med strategiske partnerskaber over hele verden, hvilket hjælper os med at udvide vores indflydelse på det bredere samfund lokalt, nationalt og globalt.

Vi er førende inden for kommerciel effekt og har en samlet 5-årig IP-indtægt (2014-15 til 2018-19) på over £80 mio. Siden 1985 har vi skabt over 100+ spin-out virksomheder, inklusive 3 PLC'er. Kainos, Andor Technology og Fusion Antibodies er blevet børsnoteret på London Stock Exchange.

Vi er rangeret som nummer et i Storbritannien for iværksætterpåvirkning (Octopus Ventures, 2020), og en rapport fra London Economics fra 2018 viste, at Queen's bidrager med £1,9 milliarder til den britiske økonomi, beskæftiger 3.700 medarbejdere og understøtter yderligere 2.750 job i hele Storbritannien.

Et globalt og inklusivt universitetssamfund

Queen's er rangeret 17 i verden for internationalt udsyn (Times Higher Education World University Rankings 2022) og tiltrækker globalt talent til Belfast.

Vi har i øjeblikket ansatte og studerende fra over 80 lande, der hjælper med at skabe en multikulturel og levende campus. De tilslutter sig et universitet, der er forpligtet til at tiltrække, fastholde og udvikle det bedste globale talent inden for et miljø, der sætter dem i stand til at realisere deres fulde potentiale.

Et innovativt, indbydende og inkluderende sted at arbejde og studere, Queen's er førende inden for ligestilling og mangfoldighed mellem kønnene og har i øjeblikket en prestigefyldt Athena Swan Silver Award. Universitetet har også 14 skolepriser, der omfatter 3 guld, 6 sølv og 5 bronze.

Team work, work colleagues, working together
Annie Spratt / unsplash

Investering i fremtiden

Storbritanniens niende ældste universitet, Queen's blander sin stolte arv med banebrydende faciliteter for den bedste oplevelse af universitetslivet.

Vores investering på £700 mio. i faciliteter transformerer universitetscampus og udvider et miljø, der stimulerer, muliggør og understøtter uddannelse og forskning i verdensklasse.

I løbet af de sidste ti år har universitetet investeret betydeligt for at levere fremragende faciliteter til sine studerende og ansatte. Dette har inkluderet udviklingen af en topmoderne Graduate School, som er hjemsted for et blomstrende postgraduate-samfund; det prisvindende McClay bibliotek; Datalogi Bygning; Juridisk skole; og Wellcome-Wolfson Institute for Experimental Medicine. Universitetet har også investeret i sportsfaciliteter, nye specialbyggede studenterboliger i Belfast City Centre og det splinternye studentercenter, som skal åbne i slutningen af sommeren 2022, klar til studerende i september 2022.

Forskning, der former verdener

Queen's University Belfast er globalt forbundet og netværket med førende universiteter over hele verden og er rangeret som nummer 24 i Storbritannien for Research Power (REF 2021/ Times Higher Education).

Vi fortsætter med at drive forskning fremad for at forme verdener med fokus på fem nøgleområder. Sikring af en sund livsstil for alle gennem udvikling af løsninger og behandlinger for sygdomme; bidrage til at levere en transformativ og bæredygtig økonomi til fremtidige generationer; fører til sikkert forbundet intelligens og AI og datarevolutionen. Vi er på forkant med at levere fremtidsfokuserede menneske-miljø relationer; og vil fortsætte vores stærke historie med ekspertise i konfliktløsning og opbygning af inkluderende og sammenhængende fællesskaber.

Rangeret 24 i Storbritannien for Research Power

Vi tænker fremad og vil fortsætte med at lede og forme forskning for at hjælpe med at understøtte et brugbart miljø og samfund.

88% af vores forskning er blevet vurderet som verdensledende og internationalt fremragende, 99% af vores forskningsmiljø blev vurderet som verdensledende eller internationalt fremragende, og vi er rangeret som nummer 24 i Storbritannien for Research Power (REF 2021/ Times Higher Education) .

Taken in the foothills of Mount Slemish at sunrise in May a few years back, long before CoVID.
Brian Hamill / unsplash

Nordirlands legendariske skønhed

Queen's University er beliggende i Belfast, Nordirlands hovedstad.

I en by med innovation i hjertet, infiltrerer teknologiske fremskridt alle sektorer og hjælper med at opbygge vores konkurrenceevne på den globale scene. Belfast er i verdens top 10 digitale økonomier i fremtiden - den eneste britiske by uden for London, der er noteret (Financial Times' fDi Intelligence, 2018) og blev kåret som en af de 15 bedste byer i Europa (Condé Nast Traveller, Readers' Choice Awards 2021).

Det er en af Europas mest hippe, livlige og overkommelige byer, rost for sin energi og rig på kultur og historie. Queens fantastiske campus ligger i Belfasts Queen's Quarter, med caféer, barer, restauranter, fremragende shoppingmuligheder og underholdningssteder (Complete University Guide 2022).

Ranglister

Universitetsfag rangeres regelmæssigt i Top 200 i verden (QS verdensrangliste 2022).

Universitetet er i top 170 i verden for kandidatudsigter (QS Graduate Employability Rankings 2022).

Queen's er rangeret 17 i verden for internationalt udsyn (Times Higher Education World University Rankings 2022).

Queen's University Belfast er rangeret som nummer 24 i Storbritannien for Research Power (REF 2021/ Times Higher Education).

Statistik

Ledere inden for innovation og effekt

Queen's er en drivkraft for innovation og talent baseret på ekspertise. Vi har globale forbindelser og netværk med strategiske partnerskaber i hele verden, hvilket hjælper os med at udvide vores indflydelse på samfundet lokalt, nationalt og globalt.

Vi er førende inden for kommerciel effekt og har samlede 5-årige IP-indtægter (2014-15 til 2018-19) på over 80 mio. pund. Siden 1985 har vi skabt over 100+ spin-out virksomheder, herunder 3 PLC'er. Kainos, Andor Technology og Fusion Antibodies er blevet børsnoteret på London Stock Exchange.

Vi er rangeret som nummer et i Storbritannien for iværksætteri (Octopus Ventures, 2020), og en rapport fra London Economics fra 2018 viste, at Queen's bidrager med 1,9 milliarder pund til den britiske økonomi, beskæftiger 3,700 medarbejdere og støtter yderligere 2,750 job i hele Storbritannien.

  Campus funktioner

  Investering i fremtiden

  Queen's er Storbritanniens niende ældste universitet og kombinerer sin stolte arv med avancerede faciliteter for at give dig den bedste oplevelse af universitetslivet.

  Vores investering på 700 millioner pund i faciliteter forandrer universitetets campus og skaber et miljø, der stimulerer, muliggør og støtter uddannelse og forskning i verdensklasse.

  I løbet af de sidste ti år har universitetet investeret betydeligt for at give sine studerende og medarbejdere fremragende faciliteter. Dette har omfattet udviklingen af en topmoderne Graduate School, som er hjemsted for et blomstrende postgraduate samfund; det prisbelønnede McClay Library; Computer Science Building; School of Law; og Wellcome-Wolfson Institute for Experimental Medicine. Universitetet har også investeret i sportsfaciliteter, nye specialbyggede kollegier i Belfasts centrum og det helt nye studentercenter, som forventes at åbne i slutningen af sommeren 2022, så det er klar til at modtage studerende i september 2022.

   Akkrediteringer

   EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

   Placeringer

   • Belfast

    University Road, BT7 1NN, Belfast

   Spørgsmål