Keystone logo
Queen's University Belfast BA i antropologi
Queen's University Belfast

BA i antropologi

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.800 / per year

På campus

Introduktion

Antropologi er studiet af menneskelig mangfoldighed rundt om i verden. Når du studerer antropologi, vil du lære, hvordan forskellige samfund lever sammen og tænker på emner som familie, sex, religion, kunst og økonomi og får færdigheder, der i stigende grad efterspørges i en globaliseret og automatiseret verden.

BA i antropologi på Queen's giver dig mulighed for at undersøge nogle af de dybeste og mest presserende spørgsmål om mennesker. Problemer behandlet i vores moduler omfatter:

 • Betyder globalisering enden på kulturelle forskelle?
 • Kan et post-konflikt samfund helbrede?
 • Hvordan former rituelle traditioner, musikalske optrædener og kunst kulturelle identiteter?
 • Hvordan bliver nogle mennesker villige til at dø for en gruppe?

Gennem klasseværelsesmoduler, valgfri placeringer, performance-ensembler og dit eget antropologiske feltarbejde vil du også få værdifulde færdigheder inden for kritisk tænkning, tværkulturel forståelse, research, interview, skrivning og præsentation.

Højdepunkter i antropologigraden

I Guardian University Guide 2020 blev Anthropology rangeret som nr. 9 i Storbritannien for kursustilfredshed.

Globale muligheder

 • Som en del af deres afhandlingsstudie i år 2 og 3 har de studerende udført etnografisk feltforskning rundt om i verden, herunder på børnehjem i Kenya, AIDS i det sydlige Afrika, uddannelse i Ghana, dans i Indien, NGO'er i Guatemala, musik i Kina, ægteskab i Japan, backpacking i Europa og hvalsafari på Hawaii.
 • Studerende har mulighed for at bruge praksisbaserede forskningsfærdigheder i løbet af otte ugers etnografisk feltarbejde inden for områder af deres specialisering, hvilket kan indebære at arbejde med organisationer over hele kloden.

World Class Faciliteter

 • Antropologi på Queen's giver studerende adgang til faciliteter i verdensklasse, herunder; Ethnomusicology Performance Room, som omfatter en række musikinstrumenter fra hele verden, en samling, der er vokset siden 1970'erne, da Ethnomusicology først blev etableret som et internationalt center på Queen's af afdøde prof John Blacking. Disse instrumenter sammen med det affjedrede præstationsrumsgulv faciliterer musik- og danseensembler, hvilket gør vores enhed i stand til at forblive en af de førende afdelinger inden for etnomusikologi.

Internationalt anerkendte eksperter

 • Anthropology at Queen's er internationalt kendt inden for følgende områder: Etnomusikologi og performance; Konflikt og grænser; Religion; Erkendelse og kultur; Migration og diasporaer; irske studier; Materiel kultur og kunst; Menneske-dyr relationer og det tværkulturelle studie af følelser.
 • Studerende kan også arbejde med institutioner i verdensklasse, herunder; Senator George J. Mitchell Institut for Global Fred, Sikkerhed og Retfærdighed: Instituttet for Erkendelse og Kultur; Instituttet for irske studier ; To internationale sommerskoler inklusive Irish Studies Summer School; og Conflict Transformation and Social Justice Summer School.

Studieoplevelse

 • Antropologi kombinerer en forståelse af kulturel mangfoldighed gennem menneskelig adfærd og udtryk, med en praktisk studiemetode, der fokuserer på levet erfaring.
 • Queen's tilbyder det eneste antropologiske kursus i Storbritannien, der kombinerer studiet af ekspressivitet (gennem kunst og musik) med tematiske tråde om konflikt, religion, erkendelse og forretningsantropologi
 • Antropologi ved Queen's giver mulighed for at lære om menneskelig og kulturel mangfoldighed gennem feltforskning finansieret af universitetet.
 • Der er fokus på kreativitet, præstation, religion, studiet af konflikter og forretningsantropologi, der adskiller Queen's fra andre britiske universiteter.
 • I Guardian University Guide 2020 blev Anthropology rangeret som nummer 4 i Storbritannien for forhold mellem studerende og personale.
 • Vores National Student Survey-resultater har givet 100 % elevtilfredshed med kurset konsekvent siden 2019.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål