Keystone logo
Queen's University Belfast BA i antropologi og historie
Queen's University Belfast

BA i antropologi og historie

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.800 / per year

På campus

Introduktion

Dette gensidigt berigende fælles program ruster eleverne til at identificere historiske og nutidige mønstre for social organisation, etniske og kulturelle opdelinger, variationer af ulighed og mønstre for forandring over tid på tværs af forskellige samfund.

Antropologi er studiet af menneskelig mangfoldighed rundt om i verden. Når du studerer antropologi, vil du lære, hvordan forskellige samfund lever sammen og tænker på emner som familie, sex, religion, kunst og økonomi og får færdigheder, der i stigende grad efterspørges i en globaliseret og automatiseret verden.

Spørgsmål behandlet i antropologimoduler omfatter:

 • Betyder globalisering enden på kulturelle forskelle?
 • Kan et post-konflikt samfund helbrede?
 • Hvordan former rituelle traditioner, musikalske optrædener og kunst kulturelle identiteter?
 • Hvordan bliver nogle mennesker villige til at dø for en gruppe?

Gennem klasseværelsesmoduler, valgfri placeringer og dit eget antropologiske feltarbejde får du også værdifulde færdigheder inden for kritisk tænkning, tværkulturel forståelse, research, interview, skrivning og præsentation.

Historien forklarer den moderne verden ved at spore fænomener som køn, race, klasse, religion, staten, imperiet eller kapitalismen tilbage gennem tiden. Vores historikere er i stand til at nå tilbage til det romerske imperium, middelalderen, renæssancen, reformationen og de store moderne revolutioner over hele Europa, Nordamerika, Afrika og Asien for at redegøre for vores liv i dag. Fra deres første år stoler vi på, at vores studerende træffer valg og spænder vidt på tværs af alle disse historier for at forstå, hvor vi er kommet fra. Og fra begyndelsen af din uddannelse vil du blive undervist i små grupper af eksperthistorikere. Vores spændvidde i tid og rum, vores tillid til, at du udforsker og træffer gode valg, og vores lille gruppeundervisning fra uddannelsens første år markerer os blandt vores peer-universiteter.

Højdepunkter i antropologi og historie

I Guardian University Guide 2021 blev Anthropology samlet på en andenplads i Storbritannien.

Globale muligheder

Bachelorstuderende i antropologi har som en del af deres uddannelse udført etnografisk feltforskning rundt om i verden. Projekter har fokuseret på børnehjem i Kenya; AIDS i det sydlige Afrika, uddannelse i Ghana; dans i Indien, NGO'er i Guatemala, musik i Kina, ægteskab i Japan, backpacking i Europa og hvalsafari på Hawaii.

Dette fælles program giver også studerende muligheder for at rejse og studere på universiteter i Europa og Nordamerika. Der tilbydes kortsigtede (to uger) og længerevarende (op til et akademisk år) udvekslinger.

Mulige eksempler omfatter:

 • George Washington University (Washington DC, USA)
 • Aarhus Universitet (Danmark)
 • College of Charleston (South Carolina, USA)
 • Institut d'Etudes Politques de Bordeaux (Frankrig)
 • Universitetet i Oslo (Norge)
 • Universiteit Utrecht (Holland)
 • Vanderbilt University (Nashville, Tennessee, USA)

Historieudflugter kan også tilbydes i bestemte år eller som en del af visse moduler.

Karriereudvikling

 • I antropologi udvikler de studerende gennem de forskellige stadier af afhandlingsmodulet (forberedelse og forskningsdesign, selve feltarbejdet og opskrivning efter feltarbejde) en række færdigheder (organisatoriske færdigheder, interpersonelle færdigheder, informationshåndteringsevner og projektledelse færdigheder), der forbereder dem til senere ansættelse. Mange af vores studerende arbejder med NGO'er og andre organisationer (f.eks. Operation Wallacea; Belfast Migration Centre) som en del af deres feltarbejde.

World Class Faciliteter

 • Performance Room omfatter en række musikinstrumenter fra hele verden, en samling, der er vokset siden 1970'erne, da Ethnomusicology først blev etableret som et internationalt center på Queen's af afdøde prof John Blacking. Disse instrumenter sammen med det affjedrede præstationsrumsgulv faciliterer musik- og danseensembler, hvilket gør vores enhed i stand til at forblive en af de førende afdelinger inden for etnomusikologi.
 • McClay Library samler biblioteks-, computer- og medietjenester i én fremragende, moderne bygning. Den kan rumme mere end 2000 læsere ad gangen og kan prale af en samling på mere end 1.200.000 bind: bøger, manuskripter og tidsskrifter samlet over 160 år. Det er et fremragende studierum for antropologer og historikere.

Internationalt anerkendte eksperter

 • Anthropology at Queen's har international anerkendelse inden for følgende områder: Etnomusikologi og performance; Konflikt og grænser; Religion; Erkendelse og kultur; Migration og diasporaer; irske studier; Materiel kultur og kunst; Menneske-dyr relationer; Det tværkulturelle studie af følelser.
 • History at Queen's nyder en koncentration af fremragende ekspertise i oldtidens historie, den middelalderlige, tidlige moderne og moderne historie i Storbritannien, Irland og det kontinentale Europa, historien om det amerikanske syd fra det syttende århundrede, historien om det 20. århundredes Afrika og Kina. .

Studieoplevelse

 • At studere antropologi og historie kombinerer studiet af menneskelig mangfoldighed med studiet af forandring over tid. At studere disse på Queen's betyder, at du drager fordel af antropologernes engagement i feltarbejde og historikernes engagement i mindre gruppeundervisning.
 • År efter år fortæller vores historiestuderende til NSS, at de er mere end 90 % tilfredse med deres undervisning. Vi tilbyder et vidtfavnende historiepensum, der tager højde for historiske fænomener som racisme, der traditionelt er blevet forsømt af britiske og irske universiteter. Eleverne spiller en aktiv rolle i at lave deres eget læseplan. Vores historikere underviser i små grupper selv på niveau 1.
 • Skolen for Historie, Antropologi, Filosofi og Politik modtog en samlet elevtilfredshedsscore på 90 % i 2019 National Student Survey.
 • Queen's har i øjeblikket over 3.000 internationale studerende fra 85 forskellige lande.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål