Keystone logo
Queen's University Belfast BA i arkæologi og historie
Queen's University Belfast

BA i arkæologi og historie

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.800 / per year

På campus

Introduktion

Dette kursus tilbyder en Joint Honours-uddannelse, der undersøger den menneskelige fortid fra et bredt humanistisk-baseret perspektiv, der trækker på både fysiske og tekstlige beviser, og herunder muligheden for at få praktisk erfaring med at arbejde med arkæologisk materiale og udføre feltarbejde.

Arkæologi udforsker en bred vifte af beviser, der dokumenterer den menneskelige fortid - fra artefakter, monumenter og bosættelser til hele landskaber - og ud fra disse fortolker, hvordan samfund har tilpasset sig og udviklet sig. Moduler fokuserer på forskellige perioder af verdens, europæisk og irsk/britisk arkæologi, fra menneskelig oprindelse til moderne tid og arv. Queen's University Belfast er et af de bedste steder at studere arkæologi i Storbritannien og scorede en tredjeplads for studerendes erfaring i Times og Sunday Times Good University Guide 2022 og igen førstepladsen for studerendes tilfredshed i Complete University Guide 2022.

History at Queen's tilbyder studerende et bredt udvalg af moduler. Kurserne strækker sig over en lang kronologisk periode fra oldtidens historie til samtidshistorien i det sene tyvende århundrede. De udbudte moduler dækker også et bredt geografisk område, der omfatter Irland, England, Skotland, Europa, Afrika, Asien og Nordamerika. Studerende kan vælge moduler, der fokuserer på køn, social- og kulturhistorie, kolonihistorie, politik, religiøse og økonomiske forandringer.

De kombinerede discipliner udvikler gradvis generel og specifik viden og færdigheder gennem udgravning, feltarbejde, oversøiske feltture, laboratorie- og praktisk arbejde. En bred vifte af karrieremuligheder er tilgængelige for vores kandidater, herunder karrierer inden for kommerciel arkæologi, undersøgelse, kulturarvsforvaltning og mange flere, både inden for og uden for kulturarvssektoren.

Ud over Joint Honours BA i arkæologi og historie tilbyder Queen's Single Honours-grader i arkæologi (BA) og arkæologi-palæoøkologi (BSc) sammen med andre uddannelser, der kombinerer arkæologi (studiet af tidligere menneskelige aktiviteter) med andre fag (sprog) og geografi). Alle disse Single Honours og Joint Honours grader tilbyder et modul Pathway , der er fuldt akkrediteret af Chartered Institute for Archaeologists (CIfA) og University Archaeology UK (UAUK).

Højdepunkter i arkæologi og historie

Globale muligheder

  • Studerende på dette program drager fordel af en bred vifte af studier i udlandet og internationale placeringsmuligheder, f.eks. i Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Italien, Malta, Portugal og Spanien.
  • Studerende er også berettiget til at ansøge om universitetets Study USA og Study China-programmer.

World Class Faciliteter

  • Skolen kan prale af det internationalt anerkendte 14CHRONO Center for Radiocarbon Dating, Center for Arkæologisk Feltarbejde, afdelingssamlinger og laboratorier til undersøgelse af artefakter, mennesker, dyr og planterester og andre videnskabelige materialer og instrumenter, adgang til GIS, laserscanning og specialistundervisningslaboratorier .
  • Universitetets McClay-bibliotek har en af de mest omfattende samlinger af ressourcer om irsk, britisk, europæisk og verdensarkæologi i Irland og Storbritannien, og tilbyder avancerede studiefaciliteter. McClay-biblioteket rummer også en bred samling af ressourcer til studiet af antikke, middelalderlige og moderne historie.

Internationalt anerkendte eksperter

  • På dette program vil du blive undervist af akademikere, der er internationalt anerkendte eksperter på toppen af deres respektive områder.

Studieoplevelse

  • Archaeology at Queen's skiller sig ud for sin vedvarende fremragende undervisningsrekord, efter at have opnået 95 % samlet elevtilfredshed i UK National Student Surveys 2019 og 2021 og 100 % samlet elevtilfredshed i UK National Student Surveys 2017, 2018 og 2020.
  • 3. plads for Student Experience (Times and Sunday Times Good University Guide 2022)
  • 1. plads for studerendes tilfredshed (komplet universitetsvejledning 2022)

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål