Keystone logo
Queen's University Belfast BA i kriminologi
Queen's University Belfast

BA i kriminologi

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.800

På campus

Introduktion

BA (Hons) i kriminologi giver et unikt udsigtspunkt til at studere kriminalitet og retfærdighed i et samfund, der skifter fra konflikt. Kriminologer er interesserede i, hvordan aktiviteter kommer til at blive defineret som 'kriminelle', og hvorfor definitioner og reaktioner på kriminalitet varierer over tid og sted. Faget rummer en bred vifte af perspektiver på forståelse af kriminalitet og kriminel adfærd og undersøger forskellige metoder til forebyggelse, politi og straf af kriminalitet. Kurset overvejer også, hvordan og hvorfor folk bevæger sig væk fra kriminalitet, måder, hvorpå dette kan lettes, og gerningsmænds reintegration.

Højdepunkter i kriminologigraden

For 2020 er Criminology at Queen's blevet rangeret i de ti bedste kriminologiske grader i Guardian League Tables, efter at have været nummer ét rangeret kriminologigrad i Storbritannien i 2018.

Globale muligheder

  • Studerende kan bruge tid på at studere på et af vores forbundne universiteter i Europa. Der er også mulighed for at studere eller arbejde i udlandet, støttet af ordninger, såsom Erasmus og Study USA. Derudover har de studerende gavn af at besøge internationale studerende, der tager kriminologimoduler, da det øger deres eksponering for international strafferetspolitik og praksis, hvilket forbedrer deres forståelse af kriminologi som en international disciplin.

Karriereudvikling

  • Studerende tilbydes muligheder for at udvikle væsentlig viden og forskningsfærdigheder gennem samarbejde med Nordirlands pulserende civil- og samfundssektor gennem ekskursioner, gæsteforelæsninger, workshops, praktikophold, forskningssamarbejder og frivillige muligheder.

World Class Faciliteter

  • Programmet undervises på Queens historiske campus i hjertet af Belfast, som er blevet rangeret som et af de mest overkommelige universiteter i Storbritannien.

Internationalt anerkendte eksperter

  • Kriminologi undervises af en gruppe internationalt anerkendte kriminologiske forskere, der specialiserer sig inden for områder som strafferetspolitik, fængsler, politiarbejde, afvisning af kriminalitet, genindslusning af gerningsmænd, stofbrug, ungdomsret, konflikt og overgangsret.

Studieoplevelse

  • Vi tilbyder en støttende, elevcentreret læringsoplevelse af høj kvalitet på et top Russell Group University, som det fremgår af vores fremragende National Student Survey-studerendetilfredshedsrater.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål