Keystone logo
Queen's University Belfast BIng Aerospace Engineering
Queen's University Belfast

BIng Aerospace Engineering

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.100 / per year *

På campus

* international

Introduktion

Aerospace Engineering er på forkant med teknologi, og forstår og anvender videnskabelige principper til design, udvikling og service af nogle af de mest teknologisk avancerede tekniske produkter i verden, lige fra kommercielle fly og helikoptere til rumfartøjer og ubemandede luftfartøjer. Luftfartsingeniører vil være afgørende for at løse de fremtidige udfordringer for luftfartsindustrien i forbindelse med miljøet (f.eks. minimering af støj og forurening) og bæredygtighed. Med evnen til at lykkes i forskellige og udfordrende situationer er rumfartsingeniører naturligt alsidige, hvilket åbner op for en bred vifte af karrieremuligheder, og vores kandidater kan findes i førende private og offentlige virksomheder verden over.

Højdepunkter

Vi lægger vægt på praktisk, projektbaseret læring og investerer meget i vores moderne faciliteter og fleksible projektrum for at understøtte denne aktivitet.

Globale muligheder

Skolen tilbyder omfattende muligheder for at få værdifuld oversøisk erfaring, enten i sommerferien eller ved at tage et år fra uddannelsen. Vi deltager i IAESTE og Erasmus udvekslingsprogrammer for studerende, som gør det muligt for studerende at opnå erhvervserfaring i virksomheder og universiteter i hele verden. De seneste år har studerende arbejdet i lande som Brasilien, Finland, USA, Frankrig, Island, Argentina, Uruguay, Japan, Sydafrika og Portugal. Study USA Initiative giver studerende efter trin 2 muligheden for at studere et år på et college i USA, hvilket giver en fremragende mulighed for at blive fortrolig med internationale forretningsteknikker. Vores employability-program understøtter aktiviteter som dette, yder hjælp og rådgivning med udarbejdelse af CV'er, interviewfærdigheder og giver et kontaktpunkt for varigheden af praktikophold.

Professionelle akkrediteringer

Akkrediteret af Royal Aeronautical Society

Industri Links

Skolen har stærke forbindelser med industrien i form af samarbejdsprojekter og studenterplaceringer. Læreplanen er stærkt informeret af brancherepræsentanter, der sidder i et rådgivende udvalg inden for skolen.

Karriereudvikling

Studerende har mulighed for at få en plads på Engineering Leadership Program og en række workshops for udvikling af beskæftigelsesegnethed.

Alle luftfartstekniske grader kommer med mulighed for et sandwichår i industrien. Du kan bruge op til 12 måneder på at få praktisk erfaring med et ægte ingeniørmiljø hos et relevant luftfartsselskab.

Indlæggelser

Læreplan

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Akkrediteringer

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål