Keystone logo
Queen's University Belfast BIng i computerteknik
Queen's University Belfast

BIng i computerteknik

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.100 / per year

På campus

Introduktion

Computer Engineering er en dynamisk og samarbejdsorienteret uddannelse; kombinerer akademisk tankegang med praktisk anvendelse. Computeringeniører gør det umulige muligt. De udfordrer konventionelle processer og ser ud over, hvad der eksisterer, hen imod det, der kommer derefter.

Fra hverdagssystemer, som spillekonsoller og mobiltelefoner til avancerede systemer til overvågning og medicinsk udstyr, er den moderne verden muliggjort af de enheder, du vil blive lært at forstå og udvikle i løbet af computeringeniøruddannelsen. Derudover er Computer Engineering en af de få forskningsledede grader i Queen's, som omfatter design af både elektronisk hardware og software.

Som uddannet computeringeniør kan du ikke kun designe den fysiske hardware, men også skrive softwaren til at køre den. Gennem vores mangfoldige netværk af branchelinks begynder du at lære af potentielle arbejdsgivere fra dag ét. Brancheplaceringer, virksomhedssponsorerede hackathons og projektudfordringer er en kernedel af læseplanen og forbedrer i høj grad vores graduates ansættelsesegnethed.

Højdepunkter fra computeringeniøruddannelsen

Industri Links

  • Vi konsulterer og udvikler jævnligt forbindelser med en lang række arbejdsgivere, herunder for eksempel Asidua og Schrader Electronics, som yder sponsorater til vores studerende samt Kainos og Liberty IT, som er medlemmer af arbejdsgiverens kontaktpanel for kurset.

Karriereudvikling

  • Kandidater i Computer Engineering er meget eftertragtede lokalt, nationalt og internationalt. Kandidater af denne grad kan ansøge om job inden for software, elektronik eller dem, der kombinerer begge. Der er fremragende, godt betalte karrieremuligheder på tværs af et bredt spektrum af stillinger: design; forskning; udvikling; produktion; markedsføring og salg i industrier som flyelektronik og rumfart; telekommunikation og udsendelse; forbundet sundhed og medicinsk elektronik; forbrugerelektronik og spil; computer og software; indlejrede systemer og elektronisk sikkerhed.

World Class Faciliteter

  • Skolen for Elektronik, Elektroteknik og Computer Science har et omdømme i verdensklasse for forskning og giver fremragende faciliteter, herunder adgang til større nye forskningscentre inden for Secure Information Technologies (CSIT), Elektronik, Kommunikation og Informationsteknologi (ECIT) og Sonic Arts (SARC).

Studieoplevelse

  • Stipendier: studerende kan være berettiget til stipendier, f.eks. Schrader Electronics Scholarship og Civica Scholarship, som støtter mindst én studerende hver om året fra en række af skolens fagområder. Begge stipendier er værd op til £25k hver (se skolens hjemmeside for yderligere information).

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål