Keystone logo
Queen's University Belfast BIng Mekanik
Queen's University Belfast

BIng Mekanik

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.100 / per year *

På campus

* international

Introduktion

Mekaniske ingeniører anvender færdigheder og viden inden for matematik, naturvidenskab og software til at designe og fremstille innovativ, effektiv og pålidelig teknologi til en optimeret pris. Mekaniske ingeniører er på forkant med bæredygtige løsninger til en bedre verden i det 21. århundrede. Eksempler omfatter den næste generation af miljøvenlige materialer (f.eks. biobaserede polymerer) og enheder til vedvarende energikilder (f.eks. vindmøller). Mekaniske ingeniører er involveret i design, fremstilling og genanvendelighed af de fleste produkter: fra mobiltelefoner til medicinsk udstyr til Formel 1-racerbiler. Dette kursus udvikler de tekniske, personlige, interpersonelle og professionelle færdigheder, der er nødvendige inden for maskinteknik.

Højdepunkter

Vi lægger vægt på praktisk, projektbaseret læring og investerer meget i vores moderne faciliteter og fleksible projektrum for at understøtte denne aktivitet.

Globale muligheder

Skolen tilbyder omfattende muligheder for at få værdifuld oversøisk erfaring enten i sommerferien eller ved at tage et år ud af uddannelsen. Vi deltager i IAESTE- og Erasmus-udvekslingsprogrammerne, der gør det muligt for studerende at få erhvervserfaring i virksomheder og universiteter over hele verden. I de senere år har studerende arbejdet i lande som Brasilien, Finland, USA, Frankrig, Island, Argentina, Uruguay, Japan, Sydafrika og Portugal. Study USA Initiative giver studerende efter fase 2 muligheden for at studere et år på et college i USA, hvilket giver en glimrende mulighed for at blive fortrolig med internationale forretningsteknikker. Vores program for beskæftigelsesegnethed understøtter aktiviteter som denne, yder hjælp og rådgivning med udarbejdelse af CV'er, interviewevner og giver et kontaktpunkt i løbet af placeringer.

Professionelle akkrediteringer

Både BIng- og MEng-graderne er akkrediteret af Institution of Mechanical Engineers (IMechE).

Industri Links

Skolen har stærke forbindelser med både lokale arbejdsgivere som Bombardier, Caterpillar, Sensata og Collins Aerospace og internationale ingeniørarbejdsgivere som Jaguar Land Rover, Lotus, McLaren F1, Michelin og Rolls Royce, Glaxo Smith Kline (GSK).

Læreplanen er stærkt informeret af brancherepræsentanter, der sidder i et rådgivende udvalg inden for skolen.

Indlæggelser

Læreplan

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Akkrediteringer

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål