Keystone logo
Queen's University Belfast BIng Product Design Engineering
Queen's University Belfast

BIng Product Design Engineering

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.100 / per year *

På campus

* internationalt gebyr

Introduktion

Hovedformålet med denne ingeniøruddannelse er at producere kandidater med et bredt og afbalanceret sæt af færdigheder og egenskaber, der kræves til design og fremstilling af innovative, optimerede og bæredygtige tekniske produkter til det 21. århundrede. Dette kursus udvikler de tekniske, personlige, interpersonelle og professionelle færdigheder, der er nødvendige for at gøre det. Det er en variant af Mechanical Engineering-graden, som fokuserer på designprocesmetodik, materialer, fremstilling og analyse.

Den integrerede læseplan forbinder indhold fra forskellige moduler gennem teambaserede og individuelle projekter, der fungerer som en kerneaktivitet hvert år.

Højdepunkter i produktdesigningeniøruddannelsen

Vi lægger vægt på praktisk projektbaseret læring og investerer kraftigt i vores avancerede faciliteter og fleksible projektrum for at understøtte denne aktivitet.

Professionelle akkrediteringer

 • Både BIng- og MEng-graderne er akkrediteret af Institution of Mechanical Engineers (IMechE).

Industri Links

 • Skolen har stærke forbindelser med både lokale og internationale ingeniørarbejdsgivere og har mangeårige relationer med virksomheder som Spirit AeroSystems, Leckey, Munster Simms Engineering, Sensata, HeartSine (Stryker), Caterpillar, Jaguar Land Rover, Lotus og Rolls Royce.

  Læreplanen er stærkt informeret af brancherepræsentanter, der sidder i et rådgivende udvalg inden for skolen.

Karriereudvikling

 • Studerende har mulighed for at få en plads på Engineering Leadership Program og en række beskæftigelsesudviklingsworkshops.
  http://www.qub.ac.uk/schools/SchoolofMechanicalandAerospaceEngineering/Study/CareerSupport/EngineeringLeadershipProgramme/
 • Skolen tilskynder aktivt til et-årige praktikophold, tilbyder forberedelse gennem sit Employability Program og støtte gennem sin dedikerede Placement Officer. Du kan bruge op til 12 måneder på at få praktisk erfaring med et rigtigt ingeniørmiljø med en relevant virksomhed. Studerende har fået praktikophold hos organisationer som Glen Dimplex, Dyson, Lotus, Survitec, Collins Aerospace, Terex, Leckey, Seven Technologies Group, Whale, JLR, Randox, Andor, Kingspan, Nacco, Intel og Accenture.
  Studerende har også mulighed for at arbejde eller studere uden for Storbritannien gennem programmer som IAESTE, Study Abroad og Study USA. I de senere år har studerende gennemført praktikophold i virksomheder i Argentina, Brasilien, Canada, Finland, Frankrig, Japan, Malaysia og USA. For 2021-22 og derefter vil den britiske regering skulle forhandle deltagelse i Erasmus-programmet som en del af de bredere Brexit-forhandlinger.

World Class Faciliteter

 • Skolen har en bred vifte af eksperimentelle faciliteter til at understøtte strukturer, materialer og fremstillingsundervisning.
 • Skolen har også en række fleksible undervisningsrum til at understøtte dens projektbaserede og kollaborative læringsstrategier.

Internationalt anerkendte eksperter

 • Skolen har et internationalt ry for sine bidrag til udviklingen af ingeniøruddannelser ved at spille en ledende rolle i CDIO-initiativet.
  www.cdio.org

Studieoplevelse

 • Undervisning udføres i forbindelse med udformning, design, implementering og drift af produkter eller systemer; dermed bedre forberede dimittender til professionel praksis.
 • BIng-studerende, der demonstrerer et højt præstationsniveau, kan opfordres til at overføre til den tilsvarende MEng-grad i slutningen af fase 2.
 • I 2017 var 18 og 19 studerende fra vores skole vinderne af UK National Undergraduate Employability Awards kategorien 'Bedste studerendes bidrag til en lille/mellemstor virksomhed' for deres praktikår.
 • Siden 2012 er over 10% af de 35 årlige Royal Academy of Engineering Leaders-stipendier tildelt i hele Storbritannien gået til studerende fra vores skole.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål