Keystone logo
Queen's University Belfast BSc Arkitektur
Queen's University Belfast

BSc Arkitektur

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.100 / per year *

På campus

* for Nordirland, £ 9.250 for England, Skotland eller Wales, £ 21.400 for International

Introduktion

Professionelt akkrediteret af RIBA, ARB og LAM

Queen's University er som en del af Russell Group et af de bedste steder at studere Arkitektur i Storbritannien. I 2019's nationale studentundersøgelse af 62 arkitekturskoler blev vi placeret på 4. plads for den samlede tilfredshed. I Guardian Table 2019 over 55 arkitektskoler blev vi placeret på 4. plads for merværdi og (fælles) 6. for karriere efter seks måneder. I 2019 blev vi rangeret (fælles) 2. til Graduate Prospects og 8. Samlet i England af 55 skoler i Complete University Guide.

Støttet af en forskelligartet gruppe af akademisk personale og eksterne vejledere, der beskæftiger sig med international, prisvindende forskning og praksis, uddanner over 75 procent af vores studerende regelmæssigt en 1. klasse eller 2,1 grader. Alle studerende, hvoraf mange kommer uden for Nordirland, modtager en høj grad af personlig undervisning i en stærk studiekultur, hvor hver studerende har dedikeret personlig studieplads.

Vores etablerede omdømme genereret over 50 år betyder, at vores kandidater ofte placeres hos førende arbejdsgivere fra hele verden. Det er dem, der vil være ledere inden for deres felt, idet de kreativt genovervejer fortiden, nutiden og især det byggede miljøs fremtid.

Kunstportefølje:

Kandidater, der ikke har en acceptabel kunstkvalifikation, kan inviteres til et porteføljeinterview. Vejledning til ansøgere, der forbereder en kunstportefølje, kan findes på http://go.qub.ac.uk/k100portfolio

Arkitektur Grad Højdepunkter

Globale muligheder

  • Erasmus studerendeudveksling
  • IAESTE arbejdsplads

Professionelle akkrediteringer

  • Dette er en Russell Group University Architecture Del 1 grad, der er akkrediteret af Royal Institute of British Architects (RIBA) og Architects Registration Board (ARB) i England samt Board of Architects Malaysia (LAM).

Industri Links

  • Dronningens arkitektur har stærke forbindelser med en bred vifte af branchepartnere gennem undervisning og forskning på lokalt og globalt niveau. Studerende er undervist af praktiserende arkitekter såvel som erfarne lærde. De er udstyret med professionelle færdigheder, der forbereder dem både til praksis og ansøgningsprocessen. Vi er (fælles) 6. ud af 55 skoler til arkitektur for 'karriere efter seks måneder' i 2019 Guardian League-tabellen.

Karriereudvikling

  • BSc Architecture har stærke forbindelser med RIBA, ARB, RSUA (Royal Society of Ulster Architects) og RIAI (Royal Institute of the Architects of Ireland). Praktiserende arkitekter tilslutter sig studievejledere ugentligt. Vi har også vores kandidater, der arbejder i international praksis i England og uden for. Gennem disse samarbejder er vores studerende godt placeret med hensyn til karriereudvikling.

Studieoplevelse

  • Programmet tiltrækker lokale, nationale og internationale studerende; venskaber og arkitektoniske samarbejder varer langt ud over kurset. I Queen's etableres arkitekturstudiekultur og peer learning tidligt. Hver årgruppe har deres egen studieplads, og hver studerende får et skrivebord. Studerende nyder at bo i Nordirland med let adgang til Storbritannien, Europa og Amerika. De finder Belfast overkommelig og sikker, og de deltager i udendørs aktiviteter.


AlexandruPetre / Pixabay

fantasy, architecture, forward
AlexandruPetre / pixabay

Studieafgifter

Nordirland (NI) £ 4.530
England, Skotland eller Wales (GB) 9.250, -
Andet (ikke-UK) EU * TBC
International 21.400 £

Hvordan man ansøger

Ansøgning om optagelse på fuldtids bachelor- og sandwichkurser ved universitetet skal normalt indgives gennem universitets- og colleges optagelsestjeneste (UCAS).

Hvornår skal du anvende

UCAS vil behandle ansøgninger om indrejse i efteråret 2021 fra 1. september 2020.

Rådgivende afslutningsdato: 15. januar 2021 (18:00). Dette er fristen for 'lige overvejelse' for dette kursus.

Ansøgninger fra UK- og EU-studerende efter denne dato overvejes i praksis af Queen's for adgang til dette kursus i resten af ansøgningscyklussen (30. juni 2021) afhængig af tilgængeligheden af pladser.

Ansøgninger fra internationale (ikke-UK / EU) studerende overvejes normalt af Queen's for at komme ind på dette kursus indtil 30. juni 2021. Hvis du ansøger om 2021 tilmelding efter denne frist, vil du automatisk blive optaget i Clearing.

Ansøgere opfordres til at ansøge så tidligt som det er i overensstemmelse med at have foretaget et omhyggeligt og overvejet valg af institutioner og kurser.

Institutionskodenavnet for Queen's er QBELF, og institutionskoden er Q75.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål